Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Мора на почеток да се гледа тоа клипчето?!
The trailer in PES2012 demo can be removed by deleting the pes12pv.sfd in the img folder.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора на почеток да се гледа тоа клипчето?!
Благодарам.The trailer in PES2012 demo can be removed by deleting the pes12pv.sfd in the img folder.
HAHAHAHA FIFA od 2000 do 2011 nemale nisto smeneto. Decko sekoja godina imas nova FIFA so nov gameplay, nova grafika i sve ostalo. Taka e i ovaa godina. A za PES ne bi go rekol toa PES 2011=2012 samo so nov cover.ajjjjjjjjjjjjjjjjjj abe nemoj da pisuvas za fudbalce ti...se gleda deka ja sakas fifa... po uzas od fifa nema be decko, od 2000 do 2011 nemaat nisto smeneto.. ist gejmplej,sve isto, katastrofa...
samo MASTERITE igraat PES.. si znaat tie sto pisuvaat ovde
Custvoto e da vodis so 1-0 da primis gol vo 80 min zaradi glup golman i da primis gol vo 90 zaradi loso postaven ziv zid. E takvo e custvoto.Изиграв повеќе утакмици и искрено сум задоволен од тоа како ПЕС оваа година изгледа и се надевам дека нема да ја унаказат у целата верзија како што се случи лани.Играта е многу подобра од лани,има се што ПЕС11 немаше,анимациите се многу многу реални,играта е малку потешка,одбраната сега е подобра неможе толку лесно како претходно само со спринт да се поминуваат дефанзивците,шутевите се одлично направени за разлика од лани така да се на се одлично но сепак е демо и не е совршено и единствена забелешка до сега се повторно мрежите кои изгледаат како на фифа менаџер.
И да ова е првиот гол што го постигнав во новата ПЕС,па сеа вие што не сте го симнале или сте премногу фифа фанови видете каква е новата ПЕС и какво чуство на задоволство дава кога ќе постигнете ваков гол,за разлика од фифа каде тоа ретко се случува и обично се здосадува после 5-6 дена играње затоа што се е едно исто.
HAHAHAHA FIFA od 2000 do 2011 nemale nisto smeneto. Decko sekoja godina imas nova FIFA so nov gameplay, nova grafika i sve ostalo. Taka e i ovaa godina. A za PES ne bi go rekol toa PES 2011=2012 samo so nov cover.
Da u pravo si ja za PES vcera slusnav deka postoela takva fudbalska igra. I go simnav demoto za PES 2012 poigrav edno poluvreme otidov na youtube pobarav gameplay od PES 2011 i zalkuciv deka igrata e ista. Me fativ ziv.Деееее и ти ама ја стропа друже, FIFA си се врати на она старото крадење финти од РЕЅ, дефанзивниот систем годинава кој толку го трубат од каде им е? Сигурно сами го смислиле, нема врска тоа што во РЕЅ од лани го има.
А ако за тебе РЕЅ2011 = РЕЅ2012, сигурен сум дека не си ја играл играта.
сакаш да кажеш дека тоа не се случува во фифа?сум ја играл ама и ми се има случено сто пати да водам цела утакмица 1-0 и на крај на некаков волшебен начин противникот кој цела утакмица нема еден шут и не се доближил до гол дава гол за 1-1 во 89 минута.Custvoto e da vodis so 1-0 da primis gol vo 80 min zaradi glup golman i da primis gol vo 90 zaradi loso postaven ziv zid. E takvo e custvoto.
2.5. wait 5 min for the fucking intro to endа зашо вие па постапувате како уште поголеми тардови и од ПЕС играчиве??
остајте ги нека живеат во делузии, ќе дочекаат да им вметнат од Конами импакт енџин во ПЕС 2026.
еве го моето ривју за демово.
1. install
2. launch
3. pick teams
4. vomiting after 2 min.
5. instant remove
6. ????
7. profit.
Тоа е грдото на демотоо сеа ја играв :s2.5. wait 5 min for the fucking intro to end![]()