Како бе по 32 милиони ви нудат?
За Кагава ми понудија на мене само 3 милиони, трета сезона сум а две сезони по ред беше најдобар асистент. :kesa:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден отчет за неделава пред да направат од Конами апдејт на рангирањето. Во рангирањето кај што се игра со вистинските клубови и репрезентации(играм со Јуве и Бр. на Слонова Коска), севкупно од 13000, стигнав до 45 место, а само за оваа недела сум во топ 15
Прегледај го приврзокот 40001
Во мастер лига, откако влегов во прва дивизија, еднаш освоив Д1 куп и неколку пати влегов во финале, и приметив дека има многу што мамат во 1 дивизија(ќе направат нешто со нивниот нет и ќе излезат од натпреварот без казна)
Прегледај го приврзокот 40002
Инаку негде прочитав дека скоро ќе има нов апдејт од конами за трансфериве од јануарскиов зимски рок.
Браво мајсторе.Стави слики од формација,кажи што стратегија играш,да научиме нешто.
Браво брату ти си изгледа најјак на ПЕС 2011 оттука на форумов. А има ли некоја најава за 1.5 patch? Еве заврши трансфер-периодот па би требало да има и нов пач. Јас немам играно ПЕС 2011 можда веќе 2 недели, малце зимска пауза правев...па денеска можи ќе напраам некоја партија. Со Тотенхем играм, ништо посебно, конкуренцијата во Премиер е прејака, секој кикс дупло ти се враќа. Изгледа максимумот со тимот го достигнав пред 2 сезони кога бев вице-шампион, го освоив купот и стигнав до 1/2 финале во ЛШ
Инаку наскоро очекувајте нова компилација голови од мене![]()
Ај и ја да ви го покажам составот..втора сезона сум со Ливерпул. првата завршив трет и освоив Лига Европа...
Прегледај го приврзокот 40102
Прегледај го приврзокот 40103
Формацијата ми е неколку пати ставена на форумов, еве ја со моменталниот состав од МЛ онлајн
Прегледај го приврзокот 40101
Тим стајл ми е: 14, 7, 0 5, 19, 19, 7.
Во одбрана одма го напаѓам играчот со топка, со висока одбрана, за да нема време да размислува противникот, а во напад, во 80% од случаите кога подавам, држам и Л1, за тој што подава да трча напред, и да имаш повеќе опции за пас, и обично играм на прва, во превод, играм колку што можам послично како Барса. Исто од пред неколку дена обавезно играм со музика, со 2 песни(Welcome to the jungle, i Under presure), за мотивација, и последниве 4-5 дена дали 3 пати изгубив, значи музика што те крева.
Спушти си ја 1.5
избриши се од старата (my documents/konami/PES 2011/save, i kitserverot vo igrata)
У my documents у Конами фолдерот.Го симнав апдејтот за сите трансфери до 31.1 ама незнам каде да го ставам селектираниов фајл, .bin ??? Ќе ве молам за помош
![]()
Ја завршив сезоната без поразАј и ја да ви го покажам составот..втора сезона сум со Ливерпул. првата завршив трет и освоив Лига Европа...
Прегледај го приврзокот 40102
Прегледај го приврзокот 40103