PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе по 32 милиони ви нудат? :) За Кагава ми понудија на мене само 3 милиони, трета сезона сум а две сезони по ред беше најдобар асистент. :kesa:

Еден отчет за неделава пред да направат од Конами апдејт на рангирањето. Во рангирањето кај што се игра со вистинските клубови и репрезентации(играм со Јуве и Бр. на Слонова Коска), севкупно од 13000, стигнав до 45 место, а само за оваа недела сум во топ 15
Прегледај го приврзокот 40001

Во мастер лига, откако влегов во прва дивизија, еднаш освоив Д1 куп и неколку пати влегов во финале, и приметив дека има многу што мамат во 1 дивизија(ќе направат нешто со нивниот нет и ќе излезат од натпреварот без казна)
Прегледај го приврзокот 40002

Инаку негде прочитав дека скоро ќе има нов апдејт од конами за трансфериве од јануарскиов зимски рок.

:zver:

Браво мајсторе.Стави слики од формација,кажи што стратегија играш,да научиме нешто.

Ај и ја да ви го покажам составот..втора сезона сум со Ливерпул. првата завршив трет и освоив Лига Европа...

Untitled-1.jpg

Untitled-2.jpg

:zver:

Браво мајсторе.Стави слики од формација,кажи што стратегија играш,да научиме нешто.

Формацијата ми е неколку пати ставена на форумов, еве ја со моменталниот состав од МЛ онлајн
form.jpg
Тим стајл ми е: 14, 7, 0 5, 19, 19, 7.
Во одбрана одма го напаѓам играчот со топка, со висока одбрана, за да нема време да размислува противникот, а во напад, во 80% од случаите кога подавам, држам и Л1, за тој што подава да трча напред, и да имаш повеќе опции за пас, и обично играм на прва, во превод, играм колку што можам послично како Барса. Исто од пред неколку дена обавезно играм со музика, со 2 песни(Welcome to the jungle, i Under presure), за мотивација, и последниве 4-5 дена дали 3 пати изгубив, значи музика што те крева.

Незнам како е за ПЦ но на Сони 3ката прекршоците се многу лошо направени, Пример: Доколку изиграте дупли пас со некој соиграч, фудбалерот кој втрчува кон голот а биде брутално фаулиран без топка не се досудува прекршок. Пример2: Многу ретко речиси никогаш не почитува предност судијата, поточно нема ни индикатор за предност. Ова мене премногу ме фустрира со оглед на тоа дека играта ми е купена оригинал.

Има некој од вас сличен проблем?

Браво брату ти си изгледа најјак на ПЕС 2011 оттука на форумов. А има ли некоја најава за 1.5 patch? Еве заврши трансфер-периодот па би требало да има и нов пач. Јас немам играно ПЕС 2011 можда веќе 2 недели, малце зимска пауза правев...па денеска можи ќе напраам некоја партија. Со Тотенхем играм, ништо посебно, конкуренцијата во Премиер е прејака, секој кикс дупло ти се враќа. Изгледа максимумот со тимот го достигнав пред 2 сезони кога бев вице-шампион, го освоив купот и стигнав до 1/2 финале во ЛШ :)

Инаку наскоро очекувајте нова компилација голови од мене :)

Па дали сум најјак незнам али го играм то можам да се пофалам :).
За 1.5 незнам и ја ама инсталирај си го овој fire пачов шо го имаме скоро сите многу е добар, некаде има по некој баг али е појак од pesedit!

И ја спремам компилација инаку :)

--- надополнето ---

Ај и ја да ви го покажам составот..втора сезона сум со Ливерпул. првата завршив трет и освоив Лига Европа...

Прегледај го приврзокот 40102

Прегледај го приврзокот 40103

Оваа сезона си многу добар засега, гледај да издржиш, иако е скоро невозможно то :)

--- надополнето ---

Излезе PESEdit 1.5 кој сака нека си го спушти
http://www.pes-patch.com/2011/02/pesedit-2011-patch-1-5.html

--- надополнето ---

Апдејтиран OF со сите трансфери заклучно со 31.01.2011 за FIRE PATCH!
http://www.mediafire.com/?mx64z5hxu3xdg3y

Абе момци дај помогнете ми ... вака имам некој си pes edit пач 0.4 ... сеа шо да праам.. можам ли да го инсталирам најновиот пач без претходно да ги имам постарите верзии ( доколку може дајте ми линк и кажете ми подетално шо како)?
И ми кажаа дека самата игра правела апдејт од кога ќе излезел нов пач ( и тоа и за трансфериве нели и нешо нови копачки такви работи ), но кај мене не е така. :/
???
И една замерка за играва .. многу лесно у МЛ ми ги даваат играчите го барам Меси одма прифаќаат и тоа за 18 милиони -.- ми се одигруе некад х)

Формацијата ми е неколку пати ставена на форумов, еве ја со моменталниот состав од МЛ онлајн
Прегледај го приврзокот 40101
Тим стајл ми е: 14, 7, 0 5, 19, 19, 7.
Во одбрана одма го напаѓам играчот со топка, со висока одбрана, за да нема време да размислува противникот, а во напад, во 80% од случаите кога подавам, држам и Л1, за тој што подава да трча напред, и да имаш повеќе опции за пас, и обично играм на прва, во превод, играм колку што можам послично како Барса. Исто од пред неколку дена обавезно играм со музика, со 2 песни(Welcome to the jungle, i Under presure), за мотивација, и последниве 4-5 дена дали 3 пати изгубив, значи музика што те крева.

Фала за стратегијава..Ти озбилно си ја фатил работава,нема заебанции,а и тимов ти е sверски :cuc:

Спушти си ја 1.5
избриши се од старата (my documents/konami/PES 2011/save, i kitserverot vo igrata)

Момци сите ли на Top Class играте
Јас сум нов играм на professional прво место сум за полусезоната со Ипсвич во Чепионшип лигата

Ме изнервираа со Тотенхем прекинав....како можи бе толку среќда да имаат бе се се случува во нивна корист, се за нив само...:nerv: Почнав со Твенте сега :)

Еве ги голчињата што ги ветив :) Третиот е со Германија против Англија како на СП идеална контра. Ама ги обожавам високиве топки во ПЕС 2011 :vozbud:

Го симнав апдејтот за сите трансфери до 31.1 ама незнам каде да го ставам селектираниов фајл, .bin ??? Ќе ве молам за помош

untitl1296816291.jpg

Прегледај го приврзокот 40102

Прегледај го приврзокот 40103
Ја завршив сезоната без пораз :) и освоив лига на шампиони
Untitled-1.jpg
Најголема победа :)

Untitled-2.jpg

Untitled-4.jpg

И за крај составот...го начекав Ето на трансфер листа и за 15 мил. го лапнав :vozbud:
Елиа ми е player of the season...Neyamr, Ganso, Danny Haynes, Iravul, Tello.....сите се купени за помалце од 10 милиони а газат:vozbud: топло ви ги препорачувам..исто и Нзогбиа многу е добар ко лев бек исто за малце пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom