PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли тој пач што го имате поголем дел од вас (како што гледам) да ми пратите линк по ПП ?
како што видов џеко го има во сити, Npower лигата ви е како втора англиска.
Благодарам

Може ли тој пач што го имате поголем дел од вас (како што гледам) да ми пратите линк по ПП ?
како што видов џеко го има во сити, Npower лигата ви е како втора англиска.
Благодарам

Пратено по пп

Дајте торент за 1,4 од пес едит пачот.
Го иам другиов, ама иам проблем ако сакам трансфери да праам. Штом стиснам на transfers ми се гаси играта. Don't Send(Windows 7 way) ми дава.

Го иам другиов, ама иам проблем ако сакам трансфери да праам. Штом стиснам на transfers ми се гаси играта. Don't Send(Windows 7 way) ми дава.

Код:
http://hotfile.com/dl/100121069/024c1e9/pesedit01114.rar.html
или
Код:
http://www.fileserve.com/file/sFnj9Z5/pesedit01114.rar

Не е торент ама ќе свршит работа. :smir:

тоа е проблем на пачот

Симнете го Unreal пачот, дефинитивно најдобар пач што некад е напраен. Го имате и на Пес-Србија.

А да кажеш збор-два за пачот ? :)

Држи брат, првите 3 поста, тука имаш све пишано објаснето, имаш дури и видео клипчиња како изгледа све тоа. Ја го користам пачов и сум презадоволен. И на мастер лига дури цените на играчите реални се напраени. И свое .exe има пачов иначе, забораив да спомнам.

Како да ги изгасам автоматските измени ? Во CHOACH MODE ми е направено на OFF ама пак е џабе, помагајте брзо автоматски ми излегуваат најдобрите а влегуваат најслабите играчи. :)

Кој ви е највисок рејтинг на играч што го имал после утакмица?

Инаку Столе само таа опција е за автоматски измени мислам!

Кој ви е највисок рејтинг на играч што го имал после утакмица?

Инаку Столе само таа опција е за автоматски измени мислам!

8.0 или 8.5 не сум сигурен колку беше. :)

Еден отчет за неделава пред да направат од Конами апдејт на рангирањето. Во рангирањето кај што се игра со вистинските клубови и репрезентации(играм со Јуве и Бр. на Слонова Коска), севкупно од 13000, стигнав до 45 место, а само за оваа недела сум во топ 15
titled.jpg

Во мастер лига, откако влегов во прва дивизија, еднаш освоив Д1 куп и неколку пати влегов во финале, и приметив дека има многу што мамат во 1 дивизија(ќе направат нешто со нивниот нет и ќе излезат од натпреварот без казна)
Ued.jpg

Инаку негде прочитав дека скоро ќе има нов апдејт од конами за трансфериве од јануарскиов зимски рок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom