Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
Што тим имаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
Што тим имаш?
печен си за мастер лига онлајн![]()
Некој да ми прати патчот кај шо ги има Леедс јунајтед и да ми каже позитивни и негативни страни на пачот на пп чекамФала
Прати ми линк по пппозитивни ти се тоа што ги има англија чемпион шип но можеш да ги избереш и или италија,шпанија, германија втора лига но тимовите во тој случај се испревртени, има бонус тимови каде што се издвоени најдобрите играчи во последните десетина години на тимот тоест најдобрата сезона кога ја имал тој тим, негативно во едит неможеш да правиш трансвери , стадиони ....... и може некој други работи што замене би биле негативни а тебе позитивни или обратно , вреди дасе инсталира пачот (нови фаци,топки,дресови,графика...........пробај види)
како се шутираат пенали?
како се шутираат пенали?
Дај кажете некој начин за да шутирам слободни оти не бива, или ќе е над голот или ќе биде топката кротка.. а кога ќе направам фаул се го примам од слободен.
како се шутираат пенали?
Lucky The King напиша:Ova mi e prvo pishuvanje na wall....Pa zdravo na site i kako prva tema ja odbrav Pes 2011 ja simnav od zamunda i staviv patch serbian unreal 2.0 luge zakon e igrata...Pozdrav