Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И од мене ништо посебно. Има по некое добро, а и просечно.
Имат една финта на ПЕСовнезнам дали сте знаеле. Кога бараш играч а сакаш да поминиш поевтино или без пари, во adbanced negotiations кај years left on contract наместете min и max да биде 1 што значи играчи на кој им завршуват договорот! Ќе си земите ептем саглам играчи понекогаш и ѕвезди, без пари за трансфер само плата за играчот. Последно така го зедов Kagawa оваа сезона во Ипсвич - плата 500К.
Затоа има и финта, да имаш бесконечно многу пари во буџетот, со освоени 600 од тие поените, што ги дава после секоја одиграна утакмица..![]()
мкганер најдобар засега со второлигашите успеа да дојде до прва лига.![]()
Второ место сум месец Ноември, најдобар стрелец во Лигата и во тимот ми е Hulse.Абе до прва лига ќе дојш и ти не е тешко толку, тешко е можит да се освојт лигата!
Второ место сум месец Ноември, најдобар стрелец во Лигата и во тимот ми е Hulse.
Се ближи и тој трансфер период а јас немам пари за леб на играчите, имам скромни 2М.:icon_redf
Иначе да не знае некој да го реши проблемот на еден другар? ја оклучува Пес и еве што му дава..
![]()
Стави се на Скајп ќе ти пратам.Неуништливиот![]()
![]()
--- надополнето ---
Кои втори лиги ги има со 1.4 пачот? И ај ако има некој еден линк за цел пач или торент?