PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
73575211.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Што тим имаш?

Од Англиските кој лиги ги има освен Премиер лигата?

дајте торент по ПП да ја симнам,од замунда тој нејќе да тргне

Некој да ми прати патчот кај шо ги има Леедс јунајтед и да ми каже позитивни и негативни страни на пачот на пп чекам :) Фала

Некој да ми прати патчот кај шо ги има Леедс јунајтед и да ми каже позитивни и негативни страни на пачот на пп чекам :) Фала

позитивни ти се тоа што ги има англија чемпион шип но можеш да ги избереш и или италија,шпанија, германија втора лига но тимовите во тој случај се испревртени, има бонус тимови каде што се издвоени најдобрите играчи во последните десетина години на тимот тоест најдобрата сезона кога ја имал тој тим, негативно во едит неможеш да правиш трансвери , стадиони ....... и може некој други работи што замене би биле негативни а тебе позитивни или обратно , вреди дасе инсталира пачот (нови фаци,топки,дресови,графика...........пробај види)

позитивни ти се тоа што ги има англија чемпион шип но можеш да ги избереш и или италија,шпанија, германија втора лига но тимовите во тој случај се испревртени, има бонус тимови каде што се издвоени најдобрите играчи во последните десетина години на тимот тоест најдобрата сезона кога ја имал тој тим, негативно во едит неможеш да правиш трансвери , стадиони ....... и може некој други работи што замене би биле негативни а тебе позитивни или обратно , вреди дасе инсталира пачот (нови фаци,топки,дресови,графика...........пробај види)
Прати ми линк по пп

Го зедов Игњатијевич од Црвена Звезда за нешто помалку од 700К, игра лев бек има 75 оверал рејтинг, и има 26 години што е одлично засилување за толкава мала сума на пари, ќе го направам ѕвер.:) Тој ми беше единственото засилување во зимскиот прероден рок.
Не продадов никој иако Челзи,Атлетико Мадрид и Јуве испратија неколку пати понуда до бисерите на тимот Вокер(испратија 9М), Таарабт(испратија 17М па после 20) но автоматски беа одбиени.:)
Ехх сега ќе ми е криво што ја одбив понудата за Вокер но тоа е тоа.:)
Ќе простирам слики кога ќе ја завршам сезоната.

Дај кажете некој начин за да шутирам слободни оти не бива, или ќе е над голот или ќе биде топката кротка.. а кога ќе направам фаул се го примам од слободен.

Со Кардиф трето место сум,уште 5 кола a Kвинс Парк Ренџерс ми бегаат со 4 бодови. Има надеж за прво место :)

Дај кажете некој начин за да шутирам слободни оти не бива, или ќе е над голот или ќе биде топката кротка.. а кога ќе направам фаул се го примам од слободен.

пред две три страни објаснувавме на ова прашање но еве пак не епроблем...само што контролите би ти ги кажувал на начин на џојстик а ти после прилагоди си ги ако играш на тастатура (како мене)
(икс) подавање(коцка)шут(круг)клизач/нафрлање(триаголник)голман/пас

-----ако е до далечина до 22 метри /коцка,стрелки( лево или десно) и доле и на крај икс .........или ако е на ивица на 16 метри можеш со круг и надоле стрелката но силата ќе ја чепнеш само
----ако е од далечина повеќе од 22 метри / коцка,стрелки(лево или десно) и нагоре и на крај икс и силата кога шутираш некаде до точно половина секогаш полнија ....пробај се на тренинг неколку пати но прави ги побрзо потезите

--- надополнето ---

како се шутираат пенали?

првен копчето за шут после "задржи" лево или десно но со осет бидејќи знае и на трибини даја испука

Ova mi e prvo pishuvanje na wall....Pa zdravo na site i kako prva tema ja odbrav Pes 2011 ja simnav od zamunda i staviv patch serbian unreal 2.0 luge zakon e igrata...Pozdrav

--- надополнето ---

Lucky The King напиша:
Ova mi e prvo pishuvanje na wall....Pa zdravo na site i kako prva tema ja odbrav Pes 2011 ja simnav od zamunda i staviv patch serbian unreal 2.0 luge zakon e igrata...Pozdrav

Подобро да пишувам на македонски а?...:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom