Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Направив, фалааа.
П.С сум требал само да го исклучам аналогот
--- надополнето ---
Ви судел фаул или пенал ако паднете со лажнак?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Направив, фалааа.
П.С сум требал само да го исклучам аналогот
--- надополнето ---
Ви судел фаул или пенал ако паднете со лажнак?
Ако имаш високи централни бекови намести да ти идат напред при прекини, и еден од нив ке се намести до прва статива..И коа ке изведуваш корнер ке држиш нагоре и лево (или десно зависи од кој корнер) и топката иде брзо кон играчот што е до прва статива:tv:Дај бе кажете начин како да изведувам корнери.. ударите да се јаки барем.![]()
Сум згрешил :pos2:Ако имаш високи централни бекови намести да ти идат напред при прекини, и еден од нив ке се намести до прва статива..И коа ке изведуваш корнер ке држиш нагоре и лево (или десно зависи од кој корнер) и топката иде брзо кон играчот што е до прва статива:tv:
На оваа немам пробано али на пес 2010 и минатите верзии, коа си на 17-18 метри на тоа што набацуваш напуни го(немора до крај, пробај си) и држи надоле и ке ти иде по земја топката и 90% е гол тоаСум згрешил :pos2:
место слободни удари сум пишал корнери.. мислам едно а пишувам друго.
Сакав да прашам како да изведуавм слободни удари ебаго никако не ми успева да изведам еден силен удар по земја или силен удар вака странично по десна страна..
ХАХАХАХА !
Сум згрешил :pos2:
место слободни удари сум пишал корнери.. мислам едно а пишувам друго.
Сакав да прашам како да изведуавм слободни удари ебаго никако не ми успева да изведам еден силен удар по земја или силен удар вака странично по десна страна..
ако се близу до 16 метри докај 20 шутирај со "коцка" и држи го копчето надоле и лево или десно . исто така и можеш со "круг" само чепни малце сила и држи го тоа за надоле, а од далеку ако шутираш тогаш коцка и нагоре но силата кога шутираш слободни гледај да ја полниш до пола 95 посто гол се дава со пола сила и стрелките како што кажав , испробај се на тренинг неколку слободни и пуцај о различни играчи секој има свој начин на шут
На тастатура игра
Дај бе кажете начин како да изведувам корнери.. ударите да се јаки барем.![]()
Наполи ме реши 2 патим, а тамам планирав без пораз да завршам
![]()
![]()
![]()
Како го намести тоа Born to be a Gunner?