PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
FirePatch 1.4 All In One – Released #17/1/2011

- 20 team Championship & 58 team Euro Other & 46 Team Other Latinh in Exhibition
mbxjalye.gif

- Update face và add more 200 new face
mbxjalye.gif

- Unlock New classic team: 18 team classic C1
mbxjalye.gif

- Anthem Việt Nam.
mbxjalye.gif

- Replace all Icon HD & add some face HD.
o28tpw8z.gif

- New Stadium with stadiumpack about 10 stadium (will release after some days)
o28tpw8z.gif

- New turf HD & snow turf.
o28tpw8z.gif

- Update new kit team D2 and some other team.
o28tpw8z.gif

- 5 New team Star .
mbxjalye.gif

- New ballpack
o28tpw8z.gif

- New 60 HD bootspack và relink for all player.
mbxjalye.gif

- Add new Master League Young
o28tpw8z.gif

- All location for all team.
- Recent transfers.
- Callname EPL.
mbxjalye.gif

- Full team & Location UEFA Champions League 2010-2011.
- Update tattoo for some player: Ex: Nani, Berbatov …
- And continue with some add on by FireTool: new Scoreboard, D2 team league, Goalnet, Logo…
And with many good things for the Patch.
Note: Choose add on logo after choose any D2 league in FireTool. It isn’t error.
icon_wink.gif

Download FirePatch 1.4 All In One:

FirePatch 1.4 All In One – Released #17/1/2011

- 20 team Championship & 58 team Euro Other & 46 Team Other Latinh in Exhibition
mbxjalye.gif

- Update face và add more 200 new face
mbxjalye.gif

- Unlock New classic team: 18 team classic C1
mbxjalye.gif

- Anthem Việt Nam.
mbxjalye.gif

- Replace all Icon HD & add some face HD.
o28tpw8z.gif

- New Stadium with stadiumpack about 10 stadium (will release after some days)
o28tpw8z.gif

- New turf HD & snow turf.
o28tpw8z.gif

- Update new kit team D2 and some other team.
o28tpw8z.gif

- 5 New team Star .
mbxjalye.gif

- New ballpack
o28tpw8z.gif

- New 60 HD bootspack và relink for all player.
mbxjalye.gif

- Add new Master League Young
o28tpw8z.gif

- All location for all team.
- Recent transfers.
- Callname EPL.
mbxjalye.gif

- Full team & Location UEFA Champions League 2010-2011.
- Update tattoo for some player: Ex: Nani, Berbatov …
- And continue with some add on by FireTool: new Scoreboard, D2 team league, Goalnet, Logo…
And with many good things for the Patch.
Note: Choose add on logo after choose any D2 league in FireTool. It isn’t error.
icon_wink.gif

Download FirePatch 1.4 All In One:

го имаш ли инсталирано и дали е све во ред да не се испукаме за џабе оти си играм мастер лига со базел седма сезона па да не оди по ѓаволите времето што сум го поминал пред ком

Го симнувам новиот пач, ќе се отарасам од стариот 1.0.:)
Ја завршив првата сезона со Вердер, го освоив само купот а во Лигата за само 1 бод заостанав зад Баерн, А во Лига Европа во полуфиналето на пенали загубив од Ливерпул..во гости им извадив 0-0 и дома ист резултат, ама среќа имаа..
dasdsaj.jpg
Ова е резултатот од финалето со Волфзбург во ДФБ Покал Купот.

bghhghg.jpg
bastoss.jpg
Дефинитивно мојот најдобар фудбалер во првата сезона беше Мишел Бастош, иначе ме мрзеше да ги сликам најдобрите 11 во Лигата, најдобар во Лигата беше Бастош,најдобар асистент Нинис,најдобар стрелец Џеко од Волфзбург,Најдобар одбрамбен играч Налдо,најдобар лев бек Абидал од Баерн, најдобар десен бек Лам од Баерн.
Се ослободив од Хунт и тоа за 8 и нешто Милиони а веќе потпиша за мене Хазард и Вијналдум од АЗ, сеа барам тим да го продадам Боровски, Галатасарај ми испратија понуда од 14 Милиони за Фрингс незнам дали да ја прифатам, прилично добро ја изигра сезоната.

Ја инсталирам све и редам крак а ми се појавуват донт сенд ко ке наместам да играм ..Дан знајт некој зошто ?

Ја инсталирам све и редам крак а ми се појавуват донт сенд ко ке наместам да играм ..Дан знајт некој зошто ?
хмм слицер можеби си имал слаб успех на полугодие во седмо

Уфф ама ѕвер сум во пронаоѓањето на супер таленти на Пес, како Венгер сум. :icon_lol:
Го лапнав Хазард од Лил, може да игра на сите позиции во средината има 19 години а има 75 рејтинг и се развива ко луд !

Уфф ама ѕвер сум во пронаоѓањето на супер таленти на Пес, како Венгер сум. :icon_lol:
Го лапнав Хазард од Лил, може да игра на сите позиции во средината има 19 години а има 75 рејтинг и се развива ко луд !
Е да, овој е комплетен анонимус никој ке го знаеше пред ти да го откриеш:vozbud:

Случајно да не играл некој со Моримото од Каљари мислам беше? млад е, има ѕвездичка.. Незнам дали да го купам ако се развива брзо ќе го купам !

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Случајно да не играл некој со Моримото од Каљари мислам беше? млад е, има ѕвездичка.. Незнам дали да го купам ако се развива брзо ќе го купам !

Брзо ко брзата птица итрица.
Од Катанја е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom