Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако имаш џојстик на аналогот финтите се прат...
Нема шо да местиш...на тие се прават финтиНа аналогот ми се наместени за шутирање, подавање, подавање во простор, нафрлање и др.
Како да наместам финти?
Не бе брат ништо не ми вика...уклучувам само и катастрофа е се...кажете некој пач проверен,каков користите вие?Ќе ја преинсталирам одново,шо да правам...15 пати ја преинсталирав до сега и пробував со др пачови ама никој не фаќа.Некој проверен,со дресовите средени,трансфери,ликови и сл?а ко ќе ја уклучваш играта ти вели дека фали некој фајл?
--- надополнето ---
да најнов пач е 1.2
Кој сакаш од PESEdit Моментално сум на 1.2 и си работи перфектно!Не бе брат ништо не ми вика...уклучувам само и катастрофа е се...кажете некој пач проверен,каков користите вие?Ќе ја преинсталирам одново,шо да правам...15 пати ја преинсталирав до сега и пробував со др пачови ама никој не фаќа.Некој проверен,со дресовите средени,трансфери,ликови и сл?
Брат значи вака,ја преинсталирам играта комплетно од ново...и морам да направам абдејт од почеток,се абдејтува во datapack 2.00 version 1.03...за ова има некој решение?Кој сакаш од PESEdit Моментално сум на 1.2 и си работи перфектно!
Пред да инсталираш patch избриши го китсервверот и сејвот од My Documents!!!
потполно се сложвам со тебе... супер е пачот од PESedit само за жал ќе треба од почеток од 0.1 да ги инсталираш... а то е баги време...
Брат значи вака,ја преинсталирам играта комплетно од ново...и морам да направам абдејт од почеток,се абдејтува во datapack 2.00 version 1.03...за ова има некој решение?
Ама не знам дали ќе ми фаќа на 1.03 верзијата...дај линк жити мене.Не треба од почеток!
кој сакаш инсталирај го од новите all in се
--- надополнето ---
АБЕ ИМА СЕ ВО PESEdit 1.2!!!!
Ама не знам дали ќе ми фаќа на 1.03 верзијата...дај линк жити мене.![]()