PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
ако имаш џојстик на аналогот финтите се прат...

На аналогот ми се наместени за шутирање, подавање, подавање во простор, нафрлање и др.
Како да наместам финти?

Ја ќе ви кажам, ЏАБЕ ви се финти! и сите да ги знаете ако не знајте да играте тимска игра и не ја познавате играта и тактиката ......СИТЕ финти на светов не ви се доволни!

--- надополнето ---

Wallpapers од Арсенал на Галвно мени и интро
http://uploading.com/files/4213mf12/Arsenal.Menu.by.Archmay.rar/

а ко ќе ја уклучваш играта ти вели дека фали некој фајл?

--- надополнето ---

да најнов пач е 1.2
Не бе брат ништо не ми вика...уклучувам само и катастрофа е се...кажете некој пач проверен,каков користите вие?Ќе ја преинсталирам одново,шо да правам...15 пати ја преинсталирав до сега и пробував со др пачови ама никој не фаќа.Некој проверен,со дресовите средени,трансфери,ликови и сл?

Не бе брат ништо не ми вика...уклучувам само и катастрофа е се...кажете некој пач проверен,каков користите вие?Ќе ја преинсталирам одново,шо да правам...15 пати ја преинсталирав до сега и пробував со др пачови ама никој не фаќа.Некој проверен,со дресовите средени,трансфери,ликови и сл?
Кој сакаш од PESEdit Моментално сум на 1.2 и си работи перфектно!
Пред да инсталираш patch избриши го китсервверот и сејвот од My Documents!!!

потполно се сложвам со тебе... супер е пачот од PESedit само за жал ќе треба од почеток од 0.1 да ги инсталираш... а то е баги време...

Кој сакаш од PESEdit Моментално сум на 1.2 и си работи перфектно!
Пред да инсталираш patch избриши го китсервверот и сејвот од My Documents!!!
Брат значи вака,ја преинсталирам играта комплетно од ново...и морам да направам абдејт од почеток,се абдејтува во datapack 2.00 version 1.03...за ова има некој решение?

потполно се сложвам со тебе... супер е пачот од PESedit само за жал ќе треба од почеток од 0.1 да ги инсталираш... а то е баги време...

Не треба од почеток!
кој сакаш инсталирај го од новите all in се

--- надополнето ---

Брат значи вака,ја преинсталирам играта комплетно од ново...и морам да направам абдејт од почеток,се абдејтува во datapack 2.00 version 1.03...за ова има некој решение?

АБЕ ИМА СЕ ВО PESEdit 1.2!!!!

Не треба од почеток!
кој сакаш инсталирај го од новите all in се

--- надополнето ---

АБЕ ИМА СЕ ВО PESEdit 1.2!!!!
Ама не знам дали ќе ми фаќа на 1.03 верзијата...дај линк жити мене.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom