PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Ма брат не ми треба пореална графика, ДА, пореална графика има пес, што е така, така е
но што ќе ми е графика ако гејм плејот е ужас. Фифа во таа сфера е каде-каде боље. Башка тоа НОНСТОП треба да се замараме со пачови, неточни трансфери и нелиценцирани тимови.
Па у пм више, нека ги купат правата. Иначе и јас сум фан на пес, али оваа година сум префрлен на фифа, зашто да го играм пес и да се нервирам за нивните недостатоци, кога може да
уживам додека играм. Не ми е јасно зошто се контрате цело време, ако оваа година е боље фифа, неа ке ја играм, ако до година ја направат ср*ње ќе си се префрлам на пес. Што има везе
на која игра си фан. Значи кој колку да се контра ФАКТ е дека оваа година фифа е боље.

Ако сакаш точни трансфери не ти треба никаков пач...туку идеш у Extra Contents избираш првото Data Pack и имаш точни трансвери(Ова работи и со пиратската верзија), а меѓудругото најновите копачки, нови wallpapers итн...а незнам што се замараш ако има нелинценцирани тимови, тоа воопшто не пречи.
А кога ќе дојде јануари и коа ќе има нови трансфери ти ќе се замараш со пачови не ние што играме пес, така да...види си самиот.

Играм со Арсенал, сега сум негде при крај на втората сезона. Играм на professional.. минатата сезона освоив ЛШ и едвај во самиот крај ПЛ. Склопив одличен тим кој ќе гура долго време..

Untitled_13.png

Ај нека каже некој кај да исклучам да не ми се меша тренерот во тактиката среде меч и сам да ми прави измени? Не ми текнува кај сум чепнал :D

Играм со Арсенал, сега сум негде при крај на втората сезона. Играм на professional.. минатата сезона освоив ЛШ и едвај во самиот крај ПЛ. Склопив одличен тим кој ќе гура долго време..

Untitled_13.png

Па не верувам колку долго ќе можеш да го држиш овој тим оти играчите е ептен умни и кога ќе дојде за продолжување на договорот бараат 2, 3 пати поголема плата. Ако имаш финансии да го издржиштоа ок, ама не верувам.

Па не верувам колку долго ќе можеш да го држиш овој тим оти играчите е ептен умни и кога ќе дојде за продолжување на договорот бараат 2, 3 пати поголема плата. Ако имаш финансии да го издржиштоа ок, ама не верувам.

Имам моментално 70 милиона. На скоро сите играчи им е продолжен одговорот од годинава (доста се потрудив да не им ги зголемам енормно платите), за следните 4 до 5 год.. единствено Волкот најде замерки кога сакав неговите барања за плата да ги напраам за подолг период.. така да сметам дека за следните 3-4 сезони ќе немам проблем со овој состав..

Пробав тоа,не делуваше. Ако е coach mode ставен на on,само го гледаш натпреварот. Ако е на off, пак ми прави сам измени после 60-та минута :)

Барај нешто auto trigger settings. Не можам сега да барам до вечер ако ја пуштам играта ќе најдам точно каде беше и ќе пишам тука, ако не се снајдеш дотогаш. :)

--- надополнето ---

Третава сезона со Дортмунд ми е најинтересна досега на ПЕС 2011. Видете на табелава на полусезона помеѓу 1-во и 6-то место се само 3 бода разлика како што обично се случува во Германија во вистинскиот фудбал :). Ќе биде мртва трка оваа сезона. Се пласирав и во 1/16 финале на ЛЕ :)

pes2011-1002010-11-1601-20-18-34.jpg

За дечкото погоре шо се жалеше со автоматски му се праеја измени, менувања на формаци и слични глупости...ќе оди во тоа шо е за местење на тактиката на тимот (My team>>>Game Plan) и долу ќе бара Management Edit, па после Auto trigger settings, па после ќе си избери шо сака да му се прај автоматски, а шо не. Кај мене на пример ми се сите исклучени :)

decki igrate 2 na 2..

jas si ja vozam so drustvo 2v2.. mnogu e jako.. imam malce bunenje so menjanjeto na igrac..ama epten e jako

Има опција да се купи подобар Staff ? и ако има каде е :)
Идеш во Personnel>Hire Staff и ќе си одбериш таму кој сектор ќе го појачаш...ама ова моеш само на почеток на нова сезона, значи ако во меѓувреме играш ќе си ја доиграш сезоната па следната сезона ќе моеш да влезеш во Hire Staff. :helou:

Абе луѓе, имав проблем кога ќе ја уклучам ми се закочува и ја избришав и повторно ја инстелирав. Арно ама откако ја инстелирав (се беше добро) и ја уклучувам и глејте што ми вика!!
dsada.jpg

Помошшш?

Не си ја кракувал, затоа ова ти искача.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom