PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Демово, сега брзо.

Поточно некаде во наредната недела, најверојатно 3-4 дена после FIFA демото, според мене. :)
фифа демото е на 16 септември колку што знам

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071

Се појави Нов треилер да играва.
Погледнете го Слободниот на роналдо и реакцијата на голманот. Срање интервенција(се дежавало ретко на претходните, а еве и на оваа ќе продолжи)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
не е само тоа,голманите се тешка утка и оваа година никаква промена не гледам пак нешто зафркнаа конами со анимациите е како да гледаш роботика на дискавери ама ај додека не пробам не кажувам

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не знам зашто фураат вакви "финти" трејлери, кога само 2% од сите кои играат PES ги користат. Кој има време во напната утакмица да си го дрви со Меси, поготово против класа одбрани?

Нас ни е битно базичниот гејмплеј да е сменет...поточно, мене ми е најбитно моите одбранбени играчи кои не ги контролирам јас (значи AI-то што ги води), да не се понашаат ко ДЕБИЛИ на терен и да ми вадат живци.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ова е интрото иначе. Доволно треилери и гејмплеј видеа имаше за секој по нешто. Не било никогаш вака, толку отворено.

И анимацијата на голманот е малце чудна, али топката смени правец ала Роналдо и затоа така изреагира. Како и да е, гледање една анимација и донесување заклучок = феил

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Јас сакам да ја подобрат Мастер Лигата да има повеќе транфери и за купување и за продавање, како и да има можност за вклучување на играчи(трампа) во трансферот. Сакам и во играта да може повеќе и подобро да се игра со долги, високи топки, нешто што е многу тешко во ПЕС 2010, барем не онака како што го прави компјутерот.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
PC demo на 15 септември.
PS3 исто, тие со PS+ можат да го земат недела порано. За иксбокс не се знае уште.

Добра дупешка од Сони, Микрософт спијат.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
PC demo на 15 септември.
PS3 исто, тие со PS+ можат да го земат недела порано. За иксбокс не се знае уште.

Добра дупешка од Сони, Микрософт спијат.
фифа излегува на истиот датум ова е намерно направено,а и пес целата верзија порано излага оваа година

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Излезе демото иначе.

Код:
http://dl.pes2011.konamionline.com/pes2011/package/PES2011_Demo.exe

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Се обидувам да го симнам демово од горенаведениот линк, но повеќе од 130кб не иде.
Нели би требало да има голема брзина бидејќи се симнува од страна, а не преку сидери и други разно разни ствари?

p.s. Го има и на замунда, кој сака нека го симне од таму. Ја сеа ќе си пробам да видам од таму како ќе иде.

--- надополнето ---

Се е ОК со демово, ама после секој натпревар ПРОПАГАНДА има за играва. Има начин да се изгаси? Евентуално да се прекине дур трае?

Судиите сега имаат очи. Добив пенал и според начинот на кој го изведов го утнав, а на пес 2010 гол ќе беше.
Друго се е ОК. ДОста е поразлична е ќе треба малце време чоек да се навикне, али од претходната која беше БАГосана, ова е даелку од тоа.
Иначе Голманите да не ги забораам, пак ми забушаваат.

--- надополнето ---

Играва има чуден Motion Blur. Многу лош. На претходните беше многу добар. Очи ми искина овој

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Изиграв на демото 4 утакмици 2 со барса 2 со баерн...и мене лично ми се бендиса баајги.Ногу работи се најс..гејмплејот е да не претерам ама 80% различен и подобрен(пореален) реплејот е врв ,публиката значително подобрена (навивање и овации) ,шутовите исто така ми се допаднаа се на се можам да кажам за демото дека од мене добива 9/10...1 одзимам ради истите движења како во последните 2 верзии(просава на гол,фаул,картон и слично) шо и не ми толку смета ни па е нешто страшно.Се на се супер е демото..

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
За да ја исклучите пропагандата лол

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Не ми текна на тоа. На другиве немаше после натпревар коа гасиш. Имаше само коа се пушташе играта ама со ESCAPE се гасеше.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
PES 2011 DEMO TWEAK
1. change Playtime from PES 2011 Demo
2. change Game Resolution
3. change Camera Position (Height, near Side and far Side)

Код:
http://downloads.moddingway.com/downloads/9b1f353621947f4f7181b8163cb8757d/71/PES2011_Demo_Tweak_1.0.rar

Kajgana Shop

На врв Bottom