PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
12 март 2010
Мислења
203
Поени од реакции
74
го има на торент пачов? и мора ли да ја имам инсталирано претходна верзија од пачов??

Член од
1 април 2009
Мислења
679
Поени од реакции
579
Дечки а како се изведуваат пеналите, само знам оти не треба многу да се задржува на стрелките бидејќи топката отиде во публиката. :salut:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Дечки а како се изведуваат пеналите, само знам оти не треба многу да се задржува на стрелките бидејќи топката отиде во публиката. :salut:
Надоле ти е десно, нагоре ти е лево коа шутираш. Значи ако држиш надоле, ке пуцнеш твое десно, голманско лево. И обратно. А колку треба да држиш, сам ке си испраксираш. А налево и надесно на аналогот ти е јачина на шутот.

Еве ти клип да ти се разјасни подобро :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Има нешто за камерата повисока да биде и евентуално да биде како на претходните пес, цела аут линија да ја иде, а не како оваа застануе пред 16-ец и глуп агол има?

Член од
1 април 2009
Мислења
679
Поени од реакции
579
Надоле ти е десно, нагоре ти е лево коа шутираш. Значи ако држиш надоле, ке пуцнеш твое десно, голманско лево. И обратно. А колку треба да држиш, сам ке си испраксираш. А налево и надесно на аналогот ти е јачина на шутот.

Еве ти клип да ти се разјасни подобро :)

Благодарам :D

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.489
Поени од реакции
6.896
нишо ме исчука милан од копа италиа во полуфинале, не им ја свртев првата беше 4-1 а вторава водев 2-0 на полувреме, второ роналдињо ми тресна од слободен и ме издува(рони не промашува слободен тука).
ама во ЛШ во полуфинале со Рома, прво коло го изгубив 1-0, играа катанаџо и гол со глава од корна ми дадоа, се истурив од шанси не бива и не бива, си остана 1-0, на возвратната на меаца, исто катанаџото, само сеа без напаѓачи беа, никако неможеш да влезеш во 16, имаа 5 жолти картони до полувреме. некаде кај 60та минута фаул ми направија кај 16тник и со кики од слободен им го треснав, после уште еден фаул и со пандев им го треснав од слободен. 2-1 пресврт на агрегат, и се отворија, 3 измени наеднаш прават, влагаат тоти, баптиста и адриано опсада кај мене, али ја паметен дечко цело време пасинг, не им дадов да ме чепнат и влегов финале, ќе играм со реал мадрид.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
WTF.jpg

Топката е упатена кон Тоти, пред него играчи нема, само голманот. Тоти дава гол, голот признат. WTF?!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Podobar agol.jpg
Еве и од подобар агол.

зошо нејќе да се спојат мислењава? Разелени се....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
Е па тоа ти е брат реалност, како во вистионскиот фудбал, некогаш (а се почесто) се прават грешки од ваков тип. Е па ете ти ја реалноста и во играта. Жали се на ФИФА :)

H

-HRO

Гостин
Е па тоа ти е брат реалност, како во вистионскиот фудбал, некогаш (а се почесто) се прават грешки од ваков тип. Е па ете ти ја реалноста и во играта. Жали се на ФИФА :)
Само што сакав тоа да го пишам...реално е судиите да погрешат...и да се постигне гол од офсајд :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
А бе да ве прашам тие што имаат поќе изиграно со Бикам а леџенд? Не ви е малку досадно (барем на почеток) некако слаб ти е играчот, не те става во игра, малку учествуваш во играта...тие работи...до каде најдалеку има стигнато некој?

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Пачот 0.2 Песедит логоата и дресовите не се управени ?:kesa:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.489
Поени од реакции
6.896
досеа со гол од офсајд ме немаат заебано, ама со аути и корнери дефинитивно ме нервираат.

Kajgana Shop

На врв Bottom