PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
го има на торент пачов? и мора ли да ја имам инсталирано претходна верзија од пачов??

Дечки а како се изведуваат пеналите, само знам оти не треба многу да се задржува на стрелките бидејќи топката отиде во публиката. :salut:

Дечки а како се изведуваат пеналите, само знам оти не треба многу да се задржува на стрелките бидејќи топката отиде во публиката. :salut:

Надоле ти е десно, нагоре ти е лево коа шутираш. Значи ако држиш надоле, ке пуцнеш твое десно, голманско лево. И обратно. А колку треба да држиш, сам ке си испраксираш. А налево и надесно на аналогот ти е јачина на шутот.

Еве ти клип да ти се разјасни подобро :)

Има нешто за камерата повисока да биде и евентуално да биде како на претходните пес, цела аут линија да ја иде, а не како оваа застануе пред 16-ец и глуп агол има?

Надоле ти е десно, нагоре ти е лево коа шутираш. Значи ако држиш надоле, ке пуцнеш твое десно, голманско лево. И обратно. А колку треба да држиш, сам ке си испраксираш. А налево и надесно на аналогот ти е јачина на шутот.

Еве ти клип да ти се разјасни подобро :)

Благодарам :D

нишо ме исчука милан од копа италиа во полуфинале, не им ја свртев првата беше 4-1 а вторава водев 2-0 на полувреме, второ роналдињо ми тресна од слободен и ме издува(рони не промашува слободен тука).
ама во ЛШ во полуфинале со Рома, прво коло го изгубив 1-0, играа катанаџо и гол со глава од корна ми дадоа, се истурив од шанси не бива и не бива, си остана 1-0, на возвратната на меаца, исто катанаџото, само сеа без напаѓачи беа, никако неможеш да влезеш во 16, имаа 5 жолти картони до полувреме. некаде кај 60та минута фаул ми направија кај 16тник и со кики од слободен им го треснав, после уште еден фаул и со пандев им го треснав од слободен. 2-1 пресврт на агрегат, и се отворија, 3 измени наеднаш прават, влагаат тоти, баптиста и адриано опсада кај мене, али ја паметен дечко цело време пасинг, не им дадов да ме чепнат и влегов финале, ќе играм со реал мадрид.

WTF.jpg

Топката е упатена кон Тоти, пред него играчи нема, само голманот. Тоти дава гол, голот признат. WTF?!

10082010

10082010

10082010

Podobar agol.jpg
Еве и од подобар агол.

зошо нејќе да се спојат мислењава? Разелени се....

Е па тоа ти е брат реалност, како во вистионскиот фудбал, некогаш (а се почесто) се прават грешки од ваков тип. Е па ете ти ја реалноста и во играта. Жали се на ФИФА :)

Е па тоа ти е брат реалност, како во вистионскиот фудбал, некогаш (а се почесто) се прават грешки од ваков тип. Е па ете ти ја реалноста и во играта. Жали се на ФИФА :)

Само што сакав тоа да го пишам...реално е судиите да погрешат...и да се постигне гол од офсајд :)

А бе да ве прашам тие што имаат поќе изиграно со Бикам а леџенд? Не ви е малку досадно (барем на почеток) некако слаб ти е играчот, не те става во игра, малку учествуваш во играта...тие работи...до каде најдалеку има стигнато некој?

досеа со гол од офсајд ме немаат заебано, ама со аути и корнери дефинитивно ме нервираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom