вежба странски јазик.
Се прајте на мутави или сте... трето нема,ах тој синдром што пекаме по србите....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вежба странски јазик.
Имам одговор, ти го пласирав, само изгледа ти не можеш да сфатиш. И јас кога одам во странство зборам на јазиците што ги знам па значи по автоматизам не сум Македонка?Немаш одговоро на ова прашање, и ај ќе вртиме.
Ок, се разбравме![]()
Имам одговор, ти го пласирав, само изгледа ти не можеш да сфатиш. И јас кога одам во странство зборам на јазиците што ги знам па значи по автоматизам не сум Македонка?
Се прајте на мутави или сте... трето нема,ах тој синдром што пекаме по србите....![]()
Тоа што јас знам Англиски и Српски...делумно Шпански и Италијански....и ако ме интервјуира (во некој паралелен Свет, зошто во случајов нема причина за такво нешто) некој Англиски/Српски/Шпански/Италијански новинар и притоа одговорам на истиот јазик ме прави НЕмакедонец?!
И кој е тој синдром, те молам?! Да не мислиш на комплекс...комплекс на поголема вредност....демек тој народ вреди повеќе од нашиот.....грешиш бе пријател, јас ако знам повеќе јазици, јас сум со поголема вредност. Тоа што ти мислиш дека некои патат од комплекс...или како што напомена, некаков си синдром...може се однесува за тебе, реков може.
Добро пријателе, Перо Антиќ е 102,3 % Македонец!
Да умрат сите што го критикуваат ! (вклучувајќи ме и мене)
Еве вака нека е нашироко...