Се прајте на мутави или сте... трето нема,ах тој синдром што пекаме по србите....вежба странски јазик.
Се прајте на мутави или сте... трето нема,ах тој синдром што пекаме по србите....вежба странски јазик.
Имам одговор, ти го пласирав, само изгледа ти не можеш да сфатиш. И јас кога одам во странство зборам на јазиците што ги знам па значи по автоматизам не сум Македонка?Немаш одговоро на ова прашање, и ај ќе вртиме.
Ок, се разбравме
Ајде така нека биди како што ти велиш.Имам одговор, ти го пласирав, само изгледа ти не можеш да сфатиш. И јас кога одам во странство зборам на јазиците што ги знам па значи по автоматизам не сум Македонка?
Тоа што јас знам Англиски и Српски...делумно Шпански и Италијански....и ако ме интервјуира (во некој паралелен Свет, зошто во случајов нема причина за такво нешто) некој Англиски/Српски/Шпански/Италијански новинар и притоа одговорам на истиот јазик ме прави НЕмакедонец?!Се прајте на мутави или сте... трето нема,ах тој синдром што пекаме по србите....
Добро пријателе, Перо Антиќ е 102,3 % Македонец!Тоа што јас знам Англиски и Српски...делумно Шпански и Италијански....и ако ме интервјуира (во некој паралелен Свет, зошто во случајов нема причина за такво нешто) некој Англиски/Српски/Шпански/Италијански новинар и притоа одговорам на истиот јазик ме прави НЕмакедонец?!
И кој е тој синдром, те молам?! Да не мислиш на комплекс...комплекс на поголема вредност....демек тој народ вреди повеќе од нашиот.....грешиш бе пријател, јас ако знам повеќе јазици, јас сум со поголема вредност. Тоа што ти мислиш дека некои патат од комплекс...или како што напомена, некаков си синдром...може се однесува за тебе, реков може.
Не брат, не да умрат тие што го критикуваат. Антиќ алудираше на тие што му посакуваа повреди/смрт....посакуваа откажување од капитенска лента воедно и од репрезентација. Што реално не е фер и е крајно не потребно, според мене се разбира.Добро пријателе, Перо Антиќ е 102,3 % Македонец!
Да умрат сите што го критикуваат ! (вклучувајќи ме и мене )
Паметен потег од негова страна, по сите тие киксови и глупости што ги изнакажа во последниов период на сметка на Македонија и Македонците ова му е сосема разумен потег. Инаку не ме чуди кога ќе игра да биде и исвиркан, а и заслужува реално.
Еве вака нека е нашироко...