Пекол лето или кочан зима?

• Креатор на темата Креатор на темата Nightwalker
  • Време на започнување Време на започнување

Што преферирате?

• Пекол лето

Гласови: 233 51,0%
  • Кочан зима

Гласови: 165 36,1%
  • Двете

Гласови: 59 12,9%

• Вкупно гласачи
    457
Летоооо....обожавам топло и многу мнгоу мрзам зима имам фобија од ладно башка многу ми е депресивна зимата како период нема сонце..ни места за искачање..Во лето колку и да е топло пак си поминуваме убаво базени/езеро друштво...најубаво:]

Пекол лето. Колку и да е жешко дома климата и можеш да се смрзнеш, плус постои и базент и раат можеш да одиш да се изладиш. А и летото како годишноп време многу повеќе го сакам отколку зимата. На крај краева преку лето не се учи.

Чек да сонувам малку сега со отворени очи :)

Ко ќе си го облечев тоа црниот капут,волненото лилА капче,па перчиња од сите страни стрчат. Чизмииии!!! Ракавици!!!
ШАЛЧИЊА АА ХХАА!!
:)
Не дека и летото си нема свои предности.Да појдеме од најбитната работа. Нема шанси да најдеш зимска блуза за 400 денари,додека маичките со силвестер се муфте :) :)

Ама мајчина,не се спие на лето бре. Со отворена врата и во детска и во спална,со мали животинки кои лазат по ѕидот и мораш да се спријателуваш да склучуваш договор иначе ти нема спас.
Зимно време ќе се покриеш и така до сабајле :)+ има нешто и во зимскиот распуст и зимско рекреативната програма.
Ќе зажалам за ова ама...сакав и кога прстите ми мрзнееја кога куцав :)МОторика под притисок,што е ова,харинга на 450 степени.:nesvest:

заборавив да додадам дека летно време не се живее од КОМАРЦИ,и многу многу други инсекти...па сеа вие пак сакајте си го летото...Winter Rocks!:helou:

Дефинитивно кочан зима зошто не поднесувам високи температури(освен ако не сум во вода во тој момент :)) и плус зима ми е омилено годишно време. Сакам шалчиња, ракавици, снег, ладно, едноставно многу повеќе уживам во тоа отколку на 40+ степени да се пржам :nesvest:

Лето!
Обожавам разголени девојки! :smir:
Апсолутли :smir:
Инаку лето, какво и да е. Лето одговара повеќе. Во стан не е ни многу битно-дури поарно е зима-има парно, но во куќа...

Па пре би избрал лето отколку зима мразам зима мразам снег мразам ладно време и се што е повржано со зима едноставно сакам да уживам во летото на некоја плажа сонце,море подобро од тоа нема.

тоа тие како некој да ти рече: главата кон ѕидот или газето кон мене :pos2::pos2::pos2:
и вака и така исто е најдробро е пролет :pipi:

абе скопје е такво, лето више да се сакалдиса чуек, нема пролет одма данг пекол, зимата е исто кочан само шо нема баш снег ко некоаш ама па не ја бива, не смрзнуе не вари ова времево па месо да е у фрижидер извај го стај го ќе се расипе не пак жив организам, незнам викат негде у Сибир било исто ептен ладно на зима и ептен топло на лето, значи континентална клима тоа ти е.

Ма подобро од пекол лето нема можам да издржам колку сакам али зиме:nenene:

Кочан зима. Уште од април ме фаќаше мука кога ќе ми текнеше на летово...ама јеби га. ај уште два месеци :) (се тешам)

лето обожавам можам да си одам на базен

Секогаш сум за кочан зима -100, јас си шеткам нормален човек нема по улица оти многу ладно е, и тоа :).
Инаку имам и џогирано (трчкано) среде лето дење напладне на 40 степени целзиусови по автопат. И свири возачот на шлеперот кој што доаѓаше од спротивна страна, гледам ми дава знак со раката (ти будала да не си :pos::pos:). Братучед ми ми велеше море будала не туку трчај по жештиниве ќе приумриш по пат нема која да те види :pos:. Зет ми ми велеше најдобро е да се трча или наутро или навечер, дење напладне не е препорачливо :pos:. Му велам ти трчкај си тогаш мене дење напладне добро ми е. Ајде даде Господ се заоблаче и веќе не ми беше интересно, цела недела трчав дење напладне на 40 степени целзиусови.
Искрено не дека нешто набивав кондиција, се акав од земја да видам што можам да издржам :toe:.

ЛЕТО АКО САКА НЕКА БИДЕ +40

Кочан зима, бидејки и да излезам надвор, ќе се наоблечам и пак ќе ми биде ОК, а вака жештиниве ме убиваат, не можеш да излезеш надвор а да не изгледаш млитаво и безвољно, да не даде Бог во автобус да се влезе, е тогаш кој ти ги бере гревовите?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom