Пекол лето или кочан зима?

• Креатор на темата Креатор на темата Nightwalker
  • Време на започнување Време на започнување

Што преферирате?

• Пекол лето

Гласови: 233 51,0%
  • Кочан зима

Гласови: 165 36,1%
  • Двете

Гласови: 59 12,9%

• Вкупно гласачи
    457
Leto, zestina mozam da podnesam ama ladno mrazam. Koa e ladno do dvor ne mi se izleva ne pak da setam, a koa e toplo super mi e, uzivam.

Пекол лето ол `д тајм :) Омилено годишно време ми е, мразам ладно.

Колку и да е ладно би издржал...ама летооооо :tapp:

Мразам зима, мразам снегови до коленици. Мразам ладно, ниски температури, мразам што на зима морам да носам јакништа, капути, поготово нараквици и 300 други различни чуда. Дефинитивно пекол лето.:back:

Пекол лето. Зошто? Седиш до 6 саат сабајле. Па спиеш до 4 саат попладне (ја одминуеш вруќината) и комотно излагаш надвор после x)

Лето дооолго жешко неподносливо жешко значи лето...Зима не можам да поднесам.Не го поднесувам студот и фактото што треба да бидам преоблечена како зелка.

Зимата многу полесно се поднесува. Во зима можеш да облечеш триста партали на тебе, ама во лето не можеш кожата да си ја одереш, просто неподносливо е. Гласав за зима, и со снег и без, далеку поподнослива е од летото.

Преферирам пекол лето од причина што многу ми е полесно да се изладам, отколку да се стоплам. Мрзам кога треба да носам 15 кила облека на мене, па да ја соблекувам кога ќе влезам некаде. Едноставно летото ми е многу попросто за живеење:)

Зима бачко!
Наместо на секој пола саат да мавам туш, и наместо да мирисам самиот, а уште полошо вечина, кога повеќе души ствараат комбинација од ете, умрен рис оставен да пцовиса на пеколна топлина, залепени муви на него, заледен и пак ставен на жешко, ќе си се стоплам со дуксер и палто, близу до парното.
И да! Ладното нема да ме убие ако стојам полсат надвор, топлото ќе ме отепа.

колку е само изедначено :)
-јас сум многу зимлив,ама подобро повеќе наоблечен,отколку да се мачиш дасе изладиш...сега како што летата се ненормални....
-боље ладно:helou:

Зимата многу полесно се поднесува. Во зима можеш да облечеш триста партали на тебе, ама во лето не можеш кожата да си ја одереш, просто неподносливо е. Гласав за зима, и со снег и без, далеку поподнослива е од летото.

Јас сакав истото да го пишам, сеа што да правам? :violent1:

Затоа ќе ти контрирам, како што сакав сам на себе :)

Во лето пак можеш да пуштиш клима, базен и езеро/море/океан.
А пак од другите фактори (ако се земаат во предвид), послободни сме во лето (тие што сеуште се образуваат), па и повеќе моменти со девојката и пријателите.

Во Охрид не се толку екстремни условиве, али ај.
Пекол лето, мераци. Башка, пубо да горам и да ми е џешко, отколку да се мрзнам, да шетам таква ко Були Були со носов вцрвен. Ќе си се фрљам еднуш в езеро и решена работа. Имат стварно придружни ефекти жештинава, миризливи поточно, ама се трпит.
Успатно, ме нервират шо е преполн градов сегде, буквално. Да не мојш ко чоек покрај езеро да шетниш или на пристаниште да посејш, да си ја одмориш душата. И морат да се трпет глупине шеги и сарказми меѓу охриѓаниве и скопјаниве за сркање и мочање, метрополи, села и глупости, ама не е то темава, да не трапарам ногу. :jaj:

Зима...
Не дека не сакам лето,ама неможам да поднесам премногу високи температури,а не ни можам да седам со клима дома.. така да..
си се одлучив за зима..

letoto e podobro iako e pozesko povike go sakam letoto + ima povike zenski so se razgoleni,ufff togas zbrlavuvam skros

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom