Пекол лето или кочан зима?

• Креатор на темата Креатор на темата Nightwalker
  • Време на започнување Време на започнување

Што преферирате?

• Пекол лето

Гласови: 233 51,0%
  • Кочан зима

Гласови: 165 36,1%
  • Двете

Гласови: 59 12,9%

• Вкупно гласачи
    457

I hate sunshine! I hate horrible, wholesome sunshine! I hate it!

Не поднесувам кога е волку жешко. После неколку саати дома почнува да ме фаќа с`клет и страшна досада што не се издржува, а имам еб*на алергија од сонце и после 10 минути на 40 степени се чешам ко шуга да имам и морам да си седам дома дур не залади малце. -.-
Во зима барем тон облека го решава проблемот, а во лето се куваш и кога немаш веќе што да соблечеш.:nesum:

Уф тешко е ова. И двете колку што се лоши толку се и добри. Летото е неподносливо и колку и да соблакаш од себе пак е топло додека во зима треба само убаво да си се облечен и средена работа. Но атмосферата е битна во тие моменти каде што во летото е повесело малку во споредба со темната зима. Но пак не се решавам. Од две зла не се бира.

Зима.Не дека нешто ептен повеќе ја сакам туку поубаво функционирам зимно време,отколку летно.
Неможам да поднесам многу сонце,одма ми е лошо и ме мава така фино во глава при што малку ми фали да се онесвестам.Зимно време овие маки ги немам па и затоа бирам зима.:jaj:

Неможам бе да се одлучам, додека е зима велам аман веќе нека дојде лето на куси шорцеви да се соблечам и гол нагоре неможам да поднесувам веќе ладно, а кога ќе дојде лето (еве сега) викам ауууууу:vozbud: неподносливо жешко, кога е зимо можеш да се наоблечеш повеќе и немаш мака, а летото треба кожата да си ја одереш :kajg:. Иако малку повеќе ми се допаѓа summers times :pipi:

Пекол лето :)

Мразам зима, а посебно ако е преладно и има многу снег. Не сакам ич. Само дома седам и се топлам тогаш.
Лето издржувам некако. И би избрала тоа.

Али сепак пролет е најдобро:pipi:

Пекол лето..... СИТЕ СЕ ГОЛИ:pos2::pos2::pos2:

Подобро поднесувам пекол лето, понекогаш не ја ни приметувам жештината.

Според мене и двете си имаат свои убавини. :)
Не ми пречи ни пекол летото, ниту кочан зимата, едноставно уживам кое време и да дојде.

Пекол лето :vozbud: изгор сонце,закон плажа...

Зима се знае. Убавина. Вака се печеме на скара, ужас прав. :helou:

Ги сакам и двете...сакам ладно сакам зима, сакам топло сакам лето...само што во зима барам сонце, а во лето барам да се изладам малце...
Не гласам на анкетата

супер си е овака ке си се шлапнам среден езеро или на базен уживанции!
ами во бабуна под сенките во водата пивце да пиеш мераци!!!!

Сепак лето:pipi:
Ќе си појш на плажа,ќе се спружиш под сенка ко крап,ќе си пиеш вода.
Ако ти се згорештит одма трк до езероно одма ќе се оладиш.
Се разбира поинтересен е и ноќниот живот туристи ова она:icon_cool

Кочан зима. Жешко не можам да поднесам:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom