Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не има некој Нокиа N73 music edition и колку пари го дава???
30/40% од цената на ново, затоа што сеуште е нов и атрактивен модел.може ли некој да ми каже колку идат на старо 5610??
фала однапред
Godina dena star kako model,a tuka e vistinska retkost.E do tolku sme zakocheni.Osven nekoj diler ako moze da si dozvoli da go ima poslednio zbor na tehnologijata.Ama toa ti e....Mal pazar i edno neshto i 5 godini da stoi na raft da se prodava,5 godini ke drzi ista cena.Dokolku saka nekoj ke nabrojam primeri:smir:30/40% од цената на ново, затоа што сеуште е нов и атрактивен модел.
Tipicen primer za ova ti e NOKIA N91(taa so hard diskot)!!! Do pred nekoe vreme ja gledav vo cosmofon ,so previsoka cena, a telefonot e sranje, samo hdd vredi!Godina dena star kako model,a tuka e vistinska retkost.E do tolku sme zakocheni.Osven nekoj diler ako moze da si dozvoli da go ima poslednio zbor na tehnologijata.Ama toa ti e....Mal pazar i edno neshto i 5 godini da stoi na raft da se prodava,5 godini ke drzi ista cena.Dokolku saka nekoj ke nabrojam primeri:smir:
ftopic: Вреди ли е51 соочуван, за 120е? Некое мислење плис, итно е!
извини, сум помешал со 5310, џабе си го дигна егото.Godina dena star kako model,a tuka e vistinska retkost.E do tolku sme zakocheni.Osven nekoj diler ako moze da si dozvoli da go ima poslednio zbor na tehnologijata.Ama toa ti e....Mal pazar i edno neshto i 5 godini da stoi na raft da se prodava,5 godini ke drzi ista cena.Dokolku saka nekoj ke nabrojam primeri:smir:
3г - 550 од вечер ќе имам, ама не на лагер, значи по нарачка со се декодирање преку уни сим е 580, со стандардно декодирање е 630 евра.Nekro daj kazi sto ceni idat iphone 3g i obicnite kaj tebe ako imas (novi a moze i polovni)
ok fala nekro ....
inaku daj kazete mi dali se menjam Hp iPAQ rw6815 za nokia 8800 sirocco
i ako moze nekoj da mi kaze dali toj nokia 8800 sirocco e dobro telefonce
fala![]()
![]()