Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
a be telefoncevo ne mi e za prodavanje (stvarno ok si e se ,posebno wi-fi to ) i staro mi e 3-4 meseci ali ako se ponudi dobra cena zasto da ne :wink:

inaku sea proveriv za toa 8800 ozbilno ima mn tinja funkcii...ustvari voopsto i gi nema taka da zaebi menjanje hehe

Чекам понуда за iPhone 2g, доколку продава некој, само да е добро зачуван, без разлика колку гига е и колку пари, можиме да дојдиме до договор. Муабетов важи дури да се разбудам.

LUGE..........epa ajde neka im e SREKEN RODENDENOT na VIP =)

nokia N95 ja imate za 18 999 vo pri pejd taka da sega za sega najbolji ponuda sto moze da se zamisli.....

POZDRAV DO SITE I DO VIP hehehe =) alal neka im e

da da tocno e n95ka za 18900 ama toa trae samo 18ti,19ti i 20ti septemvri i ke bide klanica isto taka i p1 ima interesna cena misalm 12000 ama ne me zimajte za zbor....cenite se vo prepaid inace....

P1i за 12.000?

Се заеба Бушав значи што избрзано зема.
Браос за VIP бе,уште да направеа на пример од тие 12.000 да може на постпејд со година дена за некои 3/4.000,ептен ќе беше кланица :)

P1i за 12.000?

Браос за VIP бе,уште да направеа на пример од тие 12.000 да може на постпејд со година дена за некои 3/4.000,ептен ќе беше кланица :)
Лудница се цените, еве сега баш ги гледав во каталог. Секоја чест, сега 80% нема да има парчина, ама че видиме.

а има некој дилер на VIP што би ми направил старо за ново?

а има некој дилер на VIP што би ми направил старо за ново?

Е, истото и мене ме интересира...

Иначе да прашам...колку би му зел на мојот сони ериксон к750и...колку се движат цените на старо...зошто јас врска немам...

P1i за 12.000?

Ма кој му ебе матер бе,не ги жалам тие 3000 повеќе што ги дадов
Ради меракот:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom