Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ме мрзи да барам по постови, некој да не бара Нокиа 6600? одлично сочувана :)

може ли некој да ми каже колку идат на старо 5610??
фала однапред
30/40% од цената на ново, затоа што сеуште е нов и атрактивен модел.

30/40% од цената на ново, затоа што сеуште е нов и атрактивен модел.
Godina dena star kako model,a tuka e vistinska retkost.E do tolku sme zakocheni.Osven nekoj diler ako moze da si dozvoli da go ima poslednio zbor na tehnologijata.Ama toa ti e....Mal pazar i edno neshto i 5 godini da stoi na raft da se prodava,5 godini ke drzi ista cena.Dokolku saka nekoj ke nabrojam primeri:smir:

Nekro daj kazi sto ceni idat iphone 3g i obicnite kaj tebe ako imas (novi a moze i polovni)

Godina dena star kako model,a tuka e vistinska retkost.E do tolku sme zakocheni.Osven nekoj diler ako moze da si dozvoli da go ima poslednio zbor na tehnologijata.Ama toa ti e....Mal pazar i edno neshto i 5 godini da stoi na raft da se prodava,5 godini ke drzi ista cena.Dokolku saka nekoj ke nabrojam primeri:smir:
Tipicen primer za ova ti e NOKIA N91(taa so hard diskot)!!! Do pred nekoe vreme ja gledav vo cosmofon ,so previsoka cena, a telefonot e sranje, samo hdd vredi!

:oftopic: Вреди ли е51 соочуван, за 120е? Некое мислење плис, итно е!

:oftopic: Вреди ли е51 соочуван, за 120е? Некое мислење плис, итно е!

Вреди да ... ретко се наоѓа половен ... ако е сочуван и со цела опрема (може и гаранција уште поубаво) :salut:

извини, сум помешал со 5310, џабе си го дигна егото.
воопшто не го бараат на наш пазар 5610 икспрес мјузикот, таму некаде март/април Безстрашниот гланц сочуван за 5500 денари едвај го продаде.

Nekro daj kazi sto ceni idat iphone 3g i obicnite kaj tebe ako imas (novi a moze i polovni)
3г - 550 од вечер ќе имам, ама не на лагер, значи по нарачка со се декодирање преку уни сим е 580, со стандардно декодирање е 630 евра.

2г ќе имам после 15ти, значи НЕ на 15ти.

ok fala nekro ....

inaku daj kazete mi dali se menjam Hp iPAQ rw6815 za nokia 8800 sirocco

i ako moze nekoj da mi kaze dali toj nokia 8800 sirocco e dobro telefonce
:toe:

fala :) ;)

prodavam sony erricson k750i od prilika godina dena starodlicno socuvam, za poveke info pratete privatna poraka

ok fala nekro ....

inaku daj kazete mi dali se menjam Hp iPAQ rw6815 za nokia 8800 sirocco

i ako moze nekoj da mi kaze dali toj nokia 8800 sirocco e dobro telefonce
:toe:

fala :) ;)

Ако не ти се битни функциите на телефонот ... ок
иначе менуваш комјутер за фешн телефон

ако го продаваш хапето пиши ми пп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom