Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Какви 4000денари нема шанси, 3000денари ако ја даде добро ќе биде, за 4000денари n95 8Gb се продаваат.
Зарем вреди праисториски телефон кој е преценет толку пари.Од 600-700 денари повеќе не вреди.

Зарем вреди праисториски телефон кој е преценет толку пари.Од 600-700 денари повеќе не вреди.

Да да, најди за 600-700денари таков телефон...
Реално ти е околку 3000денари, многу е подобар тој праисториски телефон од многу нови телефони, без оперативен систем, со 2мп камера, и wi-fi.

Да да, најди за 600-700денари таков телефон...
Реално ти е околку 3000денари, многу е подобар тој праисториски телефон од многу нови телефони, без оперативен систем, со 2мп камера, и wi-fi.
За 5-6 години стар модел на телефон многу пари бараш+не е ни на допир .За многу кратко време нема да вреди ни 400-500 ден.Прошетај по слаоните и види што се нуди за тие пари
Пс:Колку време го продаваш и колку пат си ја намалил цената,за на крај да го дадеш на децата да си играат или да го треснеш од земја

За 5-6 години стар модел на телефон многу пари бараш+не е ни на допир .За многу кратко време нема да вреди ни 400-500 ден.Прошетај по слаоните и види што се нуди за тие пари
Пс:Колку време го продаваш и колку пат си ја намалил цената,за на крај да го дадеш на децата да си играат или да го треснеш од земја

:pos:
Јас ни продавам, ни ми затребал тој модел, иначе монгу добро сум запознат со цените на телефони, независно дали се нови или користени.
Дечкото бараше мислење колку вреди телефонот, некој пиша дека вреди околку 4000, јас само кажав дека вреди помалку околку 3000денари.

Колку ќе ми дадат мобилариве за Нокиа С2-01 користен 2-3 месеци? Нема ни гребнатинка на него..
едит: со 2 години гаранција..

:pos:
Јас ни продавам, ни ми затребал тој модел, иначе монгу добро сум запознат со цените на телефони, независно дали се нови или користени.
Дечкото бараше мислење колку вреди телефонот, некој пиша дека вреди околку 4000, јас само кажав дека вреди помалку околку 3000денари.
Едобро де не се нервирај.Јас пишав реална цена колку вреди

Kade vo Skopje mozam da najdam NOV, ili najblisku mozno do nov Sony Ericsson ELM, sto ne e brandiran i moze da koristi bilo koja sim karticka (i da ne bide rozevata varijanta)?

Твојата не е реална цена, ти кога ќе имаш да го продадеш 600 денари да те видам
Гледајќи што нудат и по кои цени мобилните оператори сакал нејќел реалноста е таа.
Половните телефони што сум ги користел сум ги давал на децата,а ако случајно некој се расипел не сум го поправал,бидејќи не се исплати сум го фрлал.

Абе луди ли сте вие н95 е веќе за во музеј, не туку се палете на огласи кај што ги продаваат по 50евра и им стојат дома и еден ден само ќе го фрлат. ЈБГ на времето вредел али со технологијата е таа реалноста тоа вчера што бил тон пари денес можеш слободно да го чуваш во фиока или да го фрлиш

Продавам Sony Ericsson Xperia Neo
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo-3734.php
Sony-Ericsson-Xperia-Neo.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom