Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам Нокиа Н73 (music edition) со 2 гига картичка со цел фул пакет, за 10500 денари.

И ако има некој Самсунг у900 и дали го продава и колко го продава.

А за w800i?

Иста ствар е,исти маски фаќаат и на двајцата,иста камера,меморија итн итн.
Ете,нека потврди Некро :)

Ајде бе да се договорием...може зашо да не...

А за w800i?

Иста ствар е,исти маски фаќаат и на двајцата,иста камера,меморија итн итн.
Ете,нека потврди Некро :)
еве и јас потврдувам дека последниве 3 години преку 700 пати сум конвертирал од к750, D750 i W700 во W800 и обратно, софтверски и хардверски (маските).

Да не знае некој каде може да најдам копчиња за Nokia 5310 Xpress Music ми се скрши едно копче цела струмица ја обрнах нигде нема...
страничните копчиња - гумените, дел од маската или тастатурата?

оти не идат заедно...

еве и јас потврдувам дека последниве 3 години преку 700 пати сум конвертирал од к750, D750 i W700 во W800 и обратно, софтверски и хардверски (маските).

страничните копчиња - гумените, дел од маската или тастатурата?

оти не идат заедно...

e kako mozes od w700 da naprais w800 ziti se koga w700 nema autofocus....?

Продавам Нокиа Н73 (music edition) со 2 гига картичка со цел фул пакет, за 9500 денари.

Eeee што ме нервира вака. Кажи ја прво почетната цена, па потоа следи договорот. И пиши дали е штракан, дрцкан, лупан од земја и слично, тоа прво се гледа кај мобилен, а потоа цената:)

Сакам да купам некој мобилен телефон до 5-6000 денари максимум. Пред се сакам телефонот да држи батерија долго и не ми е битен дали има добра камера или не. По можност да има подршка за мемориска картичка. Секоја понуда е добродојдена

Сакам да купам некој мобилен телефон до 5-6000 денари максимум. Пред се сакам телефонот да држи батерија долго и не ми е битен дали има добра камера или не. По можност да има подршка за мемориска картичка. Секоја понуда е добродојдена

SE s500i?

SonyEricsson K750i батеријата со нормален разговор оди и до 3 дена, телефонот оди со кутија, слушалки, полнач... Ах да.. И 1GB мемориска картичка. 4000 денари.

Nekro dali imas polnac za nokia N70.I ako imas kolku pari e ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom