Ајде бе да се договорием...може зашо да не...А за w800i?
Иста ствар е,исти маски фаќаат и на двајцата,иста камера,меморија итн итн.
Ете,нека потврди Некро![]()
еве и јас потврдувам дека последниве 3 години преку 700 пати сум конвертирал од к750, D750 i W700 во W800 и обратно, софтверски и хардверски (маските).А за w800i?
Иста ствар е,исти маски фаќаат и на двајцата,иста камера,меморија итн итн.
Ете,нека потврди Некро![]()
страничните копчиња - гумените, дел од маската или тастатурата?Да не знае некој каде може да најдам копчиња за Nokia 5310 Xpress Music ми се скрши едно копче цела струмица ја обрнах нигде нема...
Копчето за бек од тестатурака ми се скрши...Знаеш ли кај можам да најдам?страничните копчиња - гумените, дел од маската или тастатурата?
оти не идат заедно...
e kako mozes od w700 da naprais w800 ziti se koga w700 nema autofocus....?еве и јас потврдувам дека последниве 3 години преку 700 пати сум конвертирал од к750, D750 i W700 во W800 и обратно, софтверски и хардверски (маските).
страничните копчиња - гумените, дел од маската или тастатурата?
оти не идат заедно...
Цена? Колку?Е кажи де цена, и од каде си?
SE s500i?Сакам да купам некој мобилен телефон до 5-6000 денари максимум. Пред се сакам телефонот да држи батерија долго и не ми е битен дали има добра камера или не. По можност да има подршка за мемориска картичка. Секоја понуда е добродојдена
SonyEricsson K750i батеријата со нормален разговор оди и до 3 дена, телефонот оди со кутија, слушалки, полнач... Ах да.. И 1GB мемориска картичка. 4000 денари.Сакам да купам некој мобилен телефон до 5-6000 денари максимум. Пред се сакам телефонот да држи батерија долго и не ми е битен дали има добра камера или не. По можност да има подршка за мемориска картичка. Секоја понуда е добродојдена
добра копија на оригинал - 350 денари, алфа мобил.Копчето за бек од тестатурака ми се скрши...Знаеш ли кај можам да најдам?