Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Oд кај бе жити се мемори кард на ајфоун? И од кај на ново 160 евра? : )))

Или за некои кинески по ОТП правени е муабетов?

abe dojdete videte go
dali ima ili nema kartica ako ima zainteresiran od bt praime muabet ako ne zdravi zivi jas ne se ebam poke so toj telefon preku glaa mi dojde ke go frlam niz prozor nekoj den ........

мајсторе сликај го телефонот и клај слика тука

ако има картица од 1гб ко што викаш ако го продадеш повеке од 100 евра кар си.... прибидејки 200% е кинески....позз

4ek 4ek sea mene me zaebale ne sum znael deka original e bez kartici fak fak fak

Да не е тоа LPhone, од кинеските, па сакаш да го продадеш на некој кајганџија? Не ни пробувај, подобро за тебе, незгодни муштерии има тука:)

не не не тоа е најнов модел HiPhone :pos2::pos2::pos2: така ми вика еден на ауто пазар :bip:

Nokia n73

Nokia n73 so giga kartica(ne kako kolegata pogore so iphoneto)
Socuvan...77 saati zboren 10 meseci koristen...reply if u want :helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou:

Дечки да прашам колку се движат цените на Сони Ериксон P910 и P990 и на старо и на ново?:helou:

Продавам Нокиа Н73 (music edition) со 2 гига картичка со цел фул пакет, за 9500 денари.
Може замена за друг понов,зачуван телефон со ваша доплата до 2000-3000 денари,а ако има некој самсунг у600 и да ми доплате.

И продавам Нокиа Н95 со мемори картичка,телефонот е три месеци,цена 20000 денари,може да спуштам малку.

znaete kolku pari e nokia n95 ama ne taa so 8 giga taa po starata i na staro dali sitka nekoj?a tvojata popaj kakva e ??:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom