Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
имаш од 150, 300 и од 500 денари.

150 травел полњачи, оние најмалите. 300 добра копија на оригинал, потполно се изгледа како кај Н95 полњачот само што не пишува нокиа, полни со иста брзина и квалитет и кабелот е потполно ист и иглата влага целосно, 500 денари - фабрички оригинали од телефони вадени.

а,да.
п.с. микро сд - 512 - 300
микро сд - 1гб - 400
микро сд - 2гб - 600
мини сд 2гб - 700
мемори стик про дуо 1гб - 700
м2 - 512мб - 700
м2 - 2гб - 1200
ммц 512мб - 400
ммц 1гб - 700

Некро, а има ли sonyericsson g700 кај тебе? Или по порачка колку би чинел и колку време се чека?

моментално не, до кај 15/20 август нови телефони нема да имам.

Шиткам Н95 класик, супер сочуван и малку користен 280 евриња или мењам за Iphone со моја доплата.

I-phonot so uste 9 meseci garancija e cenata e 20 000 denari telefonot e kako nov go prodavam radi toa sto mi e slozen ne mozam da go koristam za sekojdnevna upotreba a i golem mi e 1 gb karti4ka .......... i cela kutija kako sto si e ..... zemen taka ke si bide prodaden zainte4resiranite neka kazat ..........oglasot vazi do 1 avgust

I-phonot so uste 9 meseci garancija e cenata e 20 000 denari telefonot e kako nov go prodavam radi toa sto mi e slozen ne mozam da go koristam za sekojdnevna upotreba a i golem mi e 1 gb karti4ka .......... i cela kutija kako sto si e ..... zemen taka ke si bide prodaden zainte4resiranite neka kazat ..........oglasot vazi do 1 avgust
А после 1-ви август што ќе се случи? Баш ме интересира.

Шиткам Н95 класик, супер сочуван и малку користен 280 евриња или мењам за Iphone со моја доплата.
Колку доплаќаш?

iPhone користен 2-3 месеци, одлично сочуван, како нов, со кутија и сите салтанати.

Кога и каде го зеде телефонот и стварно што ќе се случи после 1ви август:pos::pos:

Ја или не разбирам многу од ајфониве... или момаков нешо е у грешка а? ајфоун со 1 гига картица? :)

Ја мењам и ја моата Н95 класик у топ состојба со 2Гб картица за ајфоун! :)

Нема што да се чудиш,тоа ти е кинеска копија.
Што мислиш зашто му е сложен толку?

Затоа што не може да го разбере кинеското мени :)

toa polnacite gi imas na lager?
се разбира, ретко се случува ако ми дојде некој да му ги издилам сите - ама во рок од 2-3 часа пак ми стига количина, не би било лошо пола саат однапред да се најавиш на 31 61 264, почесто ми се случува вака од форум да ме прашаат абе имаш микро сд 512ка? и велам имам (и сигурен сум дека 20 парчиња до вечер нема да продадам) после 10 мин ми доаѓа некој косовар и ми вика абе 30 парчиња ми требаат не 20 и ми ги собира и тие што треба одпосле да ми ги донесат од дома :(
ај нвм,...

160 на ново е, само не иде еден гига картичка, како и да е 400 денари е микро сд.

повеќе од 4000 денари неможам да ти дадам ако ти е топ сочуван, без гребнатинки и фул пакување со кутијата, кабелот и полњачите за батериите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom