- Член од
- 2 јануари 2013
- Мислења
- 153
- Поени од реакции
- 30
Значи може?Не е точно!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи може?Не е точно!
Како не е точно? дај аргументи.Не е точно!
Епа изгледа не си ги прочитал моите мислења на ибиз.Како не е точно? дај аргументи.
На ибиз и на ит.цом.мк 2 месеци првевме муабет на таа тема и не само јас туку многу луѓе неможат да повлекуваат, јас конкретно во рок од еден месец два пати повлеков и двапати ми ги врати назад.
Ќе може у пп да ми пратиш линк ккај што е твојот пост на Ибиз, ме интересира што си пишал.Епа изгледа не си ги прочитал моите мислења на ибиз.
Испратено.Ќе може у пп да ми пратиш линк ккај што е твојот пост на Ибиз, ме интересира што си пишал.
Na koj nacin
Ke mozi da primam pari na paypal? Ve molam za pomos
Prasanjeto mi e NA KOJ NACIN ke mozam da primam pari, na pr od net strani i sl...Само да плаќаш.
Prasanjeto mi e NA KOJ NACIN ke mozam da primam pari, na pr od net strani i sl...
Haha znaci znammmmm, ne mi e jasno kako nekoi drugi na forumov primaat, ocigledno ne si mi go sfatil prasanjevo..На Македонски пејпал НЕ МОЖЕШ да примаш пари, само да плаќаш.
Haha znaci znammmmm, ne mi e jasno kako nekoi drugi na forumov primaat, ocigledno ne si mi go sfatil prasanjevo..
I sega care? :/Ниту еднаш не го постави убаво прашањето. Тие што примаат пари на пејпал имаат на времето направено преку Словенија или Бугарија. На Македонското, не може.
I sega care? :/
I sega care? :/