- Член од
- 2 јануари 2013
- Мислења
- 153
- Поени од реакции
- 30
Значи може?Не е точно!
Значи може?Не е точно!
Како не е точно? дај аргументи.Не е точно!
Епа изгледа не си ги прочитал моите мислења на ибиз.Како не е точно? дај аргументи.
На ибиз и на ит.цом.мк 2 месеци првевме муабет на таа тема и не само јас туку многу луѓе неможат да повлекуваат, јас конкретно во рок од еден месец два пати повлеков и двапати ми ги врати назад.
Ќе може у пп да ми пратиш линк ккај што е твојот пост на Ибиз, ме интересира што си пишал.Епа изгледа не си ги прочитал моите мислења на ибиз.
Испратено.Ќе може у пп да ми пратиш линк ккај што е твојот пост на Ибиз, ме интересира што си пишал.
Само да плаќаш.Na koj nacin
Ke mozi da primam pari na paypal? Ve molam za pomos
Prasanjeto mi e NA KOJ NACIN ke mozam da primam pari, na pr od net strani i sl...Само да плаќаш.
На Македонски пејпал НЕ МОЖЕШ да примаш пари, само да плаќаш.Prasanjeto mi e NA KOJ NACIN ke mozam da primam pari, na pr od net strani i sl...
Haha znaci znammmmm, ne mi e jasno kako nekoi drugi na forumov primaat, ocigledno ne si mi go sfatil prasanjevo..На Македонски пејпал НЕ МОЖЕШ да примаш пари, само да плаќаш.
Ниту еднаш не го постави убаво прашањето. Тие што примаат пари на пејпал имаат на времето направено преку Словенија или Бугарија. На Македонското, не може.Haha znaci znammmmm, ne mi e jasno kako nekoi drugi na forumov primaat, ocigledno ne si mi go sfatil prasanjevo..
I sega care? :/Ниту еднаш не го постави убаво прашањето. Тие што примаат пари на пејпал имаат на времето направено преку Словенија или Бугарија. На Македонското, не може.
Сега за сега нема. Во иднина ако дозволи пејпал, тогаш.I sega care? :/
Ќе најдеш некој до пејпал кој може да прима пари и ќе му платиш процент...I sega care? :/