Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
najnovo, deneska razgovarav so rodninata koj raboti vo ministerstvo za finansii (bidejki se gledame samo 2 pati godisno) do 31-12 -2011 ke se donese zakonot za bankite da moze da primaat pari od mooneybookers paypal i dr. i paypal ke bide vo januari ili februari, so paypal e dogovoreno se samo ne cekaat za zakonot
rodninata sto sum se gledal 2 puta u godinata e bas za toa, za takvite raboti,na sostanoci koga se odi on glasa dali keima paypal ili ne vo makedonijaЧекај бе оној роднината што два пути се гледал во годината може ќе направи нешто![]()
![]()
Кога носи добри решења на која страна му е? На лева или на десна? Не за друго да стискаме палци да му биде на правата страна.toj
rodninata sto sum se gledal 2 puta u godinata e bas za toa, za takvite raboti,na sostanoci koga se odi on glasa dali keima paypal ili ne vo makedonija
Се е до законот, цело време е тоа во прашање.
Пајпал сакаат да бидат целосно законски покриени во МК, moneybookers не ги интерсира тоа, ако отвориш акоунт таму тогаш ТИ го кршиш законот во својата земја, а нив тоа не ги засега.
Е па тогаш очигледно не има илјадници прекршители на законот, не само за оние од нас кои ги користиме услугите на Moneybookers, туку и за сите кои ги користат услугите и на AlertPay, Moneygram и ред други електронски сервиси за трансфер на финансиски средства преку Интернет.
Како досега не не испозатвориле бидејќи наводно сме го прекршиле законот во својата земја, навистина не ми е јасно.
Никој не затвора, затоа што законот не се имплементира, затоа што не му е од интерес, но законот е јасен, не можеш да имаш нерезидентна сметка во странство ако не ја известиш НБРМ.
Ако ние почнеме да користиме пејпал нашите фирми и така ќе пропаднат ако досега не пропаднале.
Нашите банки ќе ни перат пари од трансакциите шо ќе ги прајме и кој губи сите.
Нема леб од пејпал тука.
нова картица сеа извадена?ja gotovo si staviv karticka na paypal od tutunska i sega si imam paypal