PayPal (официјална тема)

kire_koste

Которец
Член од
9 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
137
Mi go blokiraa PP, dzabe stavav karticka od tutunska. Ne znam na istiot account dali da ja stavam i od uni banka kartickata, moze ke me odblokiraat?

eve slikice

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
нема да те одблокираат,помири се...

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Сакаш да кажеш дека ти е блокиран акаунтот? Неможеш во моментов да користиш PayPal? Ако е така незнам, не сум имал таква ситуација.
Mi go blokiraa PP, dzabe stavav karticka od tutunska. Ne znam na istiot account dali da ja stavam i od uni banka kartickata, moze ke me odblokiraat?

eve slikice

нема да те одблокираат,помири се...
says who?!
по некое чудо, веќе не ми бараат да потврдам адреса, и картичка .. без ништо да чепкам, само си се поврати ..

нит сум пуштала нешто, нит ништо ..

kire_koste

Которец
Член од
9 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
137
says who?!
по некое чудо, веќе не ми бараат да потврдам адреса, и картичка .. без ништо да чепкам, само си се поврати ..

нит сум пуштала нешто, нит ништо ..
Raboti najnormalno tvojot pp?

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Raboti najnormalno tvojot pp?
yup.. :) се си е по старо ..предтоа, ми бараше и картичка да верифицирам ( а ја бев верифицирала кога го направив ПејПел`от, + адреса да верифицирам ) оставив така, и кога се логирав пред некој ден, гледам се си е по старо :)

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Vaka sakam da kupam nesto od e-bay imam napraveno account na pay pal i imama izvadeno visa electron os NLB tutunska dali moze so visa od tutunska i kako da ja vnesam na pay pal poz

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Vaka sakam da kupam nesto od e-bay imam napraveno account na pay pal i imama izvadeno visa electron os NLB tutunska dali moze so visa od tutunska i kako da ja vnesam na pay pal poz
Да, може.
Како? - Врати се некоја страна назад, и барај го постот на Анон

smartcat

Master
Член од
14 јануари 2012
Мислења
15
Поени од реакции
1
vo poslednive nedela dena pocnaa da pravat posilna kontrola od paypal za site verificirani so karticki od mk, mene i uste na nekolku prijateli ni gi limitiraa akauntite da ne mozime da plajkame, prefrlame pari itn.mozno e za kratko vreme da go popravat bagot za vnesuvanje na mk kartici

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
vo poslednive nedela dena pocnaa da pravat posilna kontrola od paypal za site verificirani so karticki od mk, mene i uste na nekolku prijateli ni gi limitiraa akauntite da ne mozime da plajkame, prefrlame pari itn.mozno e za kratko vreme da go popravat bagot za vnesuvanje na mk kartici
E kako pravat verifikacija? Ti baraa kopija od licna karta?. Ne azdisuvajte so primanje pari i se ke bide ok

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

smartcat

Master
Член од
14 јануари 2012
Мислења
15
Поени од реакции
1
abe nikoj ne primal pari kupuvavme od ebay i otkako gi plativme proizvodite po den-dva ne limitirale.i toa ne bea skapi raboti pa za da ima nekoja pogolema proverka

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
abe nikoj ne primal pari kupuvavme od ebay i otkako gi plativme proizvodite po den-dva ne limitirale.i toa ne bea skapi raboti pa za da ima nekoja pogolema proverka
Hm, ne sum primetil. Redovno kupuvam od ebay veke 4 godini i nemam nikakvi problemi. Valjda ke se opraj.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Има пејпал кај нас воопшто? Ај некој нека ми раскаже како зимате од И беј. И дали се плаќа царина и шипинг.

Kajgana Shop

На врв Bottom