Сакаш да кажеш дека ти е блокиран акаунтот? Неможеш во моментов да користиш PayPal? Ако е така незнам, не сум имал таква ситуација.
Mi go blokiraa PP, dzabe stavav karticka od tutunska. Ne znam na istiot account dali da ja stavam i od uni banka kartickata, moze ke me odblokiraat?
eve slikice
![]()
says who?!нема да те одблокираат,помири се...
Raboti najnormalno tvojot pp?says who?!
по некое чудо, веќе не ми бараат да потврдам адреса, и картичка .. без ништо да чепкам, само си се поврати ..
нит сум пуштала нешто, нит ништо ..
yup..Raboti najnormalno tvojot pp?
30%+18% ДДВ.dali nekoj znae kolku e carina za pc tablet,sakam da si naracam eden od 108$??
Да, може.Vaka sakam da kupam nesto od e-bay imam napraveno account na pay pal i imama izvadeno visa electron os NLB tutunska dali moze so visa od tutunska i kako da ja vnesam na pay pal poz
Да, може.
Како? - Врати се некоја страна назад, и барај го постот на Анон
E kako pravat verifikacija? Ti baraa kopija od licna karta?. Ne azdisuvajte so primanje pari i se ke bide okvo poslednive nedela dena pocnaa da pravat posilna kontrola od paypal za site verificirani so karticki od mk, mene i uste na nekolku prijateli ni gi limitiraa akauntite da ne mozime da plajkame, prefrlame pari itn.mozno e za kratko vreme da go popravat bagot za vnesuvanje na mk kartici
Hm, ne sum primetil. Redovno kupuvam od ebay veke 4 godini i nemam nikakvi problemi. Valjda ke se opraj.abe nikoj ne primal pari kupuvavme od ebay i otkako gi plativme proizvodite po den-dva ne limitirale.i toa ne bea skapi raboti pa za da ima nekoja pogolema proverka