Со големи суми сте работеле?Од 2018 ништо ми нема стигнато до ден денес, а немам пријавено ниту денар
Можно е да не го гледаат paypal трансакциите?да, и тоа ме чуди зошто ми нема стигнато
имам слушнато само колку е точно незнам, викат демек ги рачунале како giftМожно е да не го гледаат paypal трансакциите?
Ако ги рачунат така.. Суперимам слушнато само колку е точно незнам, викат демек ги рачунале како gift
AmateursЈас успеав да ја поврзам Пејонир со Пејпал, преку ИБАН број, но ми бараат photo ID.![]()
МожешДали може да поврзам иста картичка, на два пејпал акаунти?![]()
На амерички пејпал не може...Можеш
За Словенија, Македонија итн...На амерички пејпал не може...
За која држава зборувате вие?
Фасцинантна ми е идејата дека пример.. Можи другар ми да ја прикачи мојата картичка на свој пејпал.. И двата да плаќаме непречено и паралелно .. Не е малце нелогично?За Словенија, Македонија итн...
Логично. Но мора прво да се верификува за да се праќа на нет.Фасцинантна ми е идејата дека пример.. Можи другар ми да ја прикачи мојата картичка на свој пејпал.. И двата да плаќаме непречено и паралелно .. Не е малце нелогично?
Или... Хакер ги добива деталите од картичката.. И си ја прикачува на свој акаунт.. И си плаќа колку што сака..
Незнам баш дали дозволуваат така...
Ахаа.. Е то веќе има некаква смисла...Логично. Но мора прво да се верификува за да се праќа на нет.