iLoveРАКОМЕТ
kajganer
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 2.905
- Поени од реакции
- 400
Логирај се на ибеј преку телефонот и од таму купи тоа што сакаш.Имам пејпал стар регистриран преку Словенија но не верифициран, имам на него некои средства и сакам да ги искористам за купување на интернет но кога одам да платам на ибеј ми дава некаков проблем а не специфицира што е поточно. Дали знаете шо може да е финтата , дали е можно да е лоцирана мојата адреса па затоа да се блокират трансакциите
Пробај логирај се на http://www.ebay.ie/ и нарачај.Имам пејпал стар регистриран преку Словенија но не верифициран, имам на него некои средства и сакам да ги искористам за купување на интернет но кога одам да платам на ибеј ми дава некаков проблем а не специфицира што е поточно. Дали знаете шо може да е финтата , дали е можно да е лоцирана мојата адреса па затоа да се блокират трансакциите
http://prntscr.com/dm3npoПробај логирај се на http://www.ebay.ie/ и нарачај.
Ако сакаш да примаш пари и да купуваш преку пејпал треба Словенија. Ако сакаш само да купуваш работи Македонија. Првата опција ти е ризична, втората е комплетно легална и легитимна.Прегледај го приврзокот 162615
Ајде малку помош.На State има едно МК тоа треба или?Под ZipCode бројот на куќата ?
Работам нешто на интернет и треба да ми стигнат пари,со тие пари сакам да купувам од Aliexpress,eBay итн.Знам оти парите неможам да ги извадам од Македонија па најдобра опција ми е да купувам од интернет.Ако сакаш да примаш пари и да купуваш преку пејпал треба Словенија. Ако сакаш само да купуваш работи Македонија. Првата опција ти е ризична, втората е комплетно легална и легитимна.
Да ама на македонски пејпал не можеш воопшто да примаш пари без ралика дали сакаш да купуваш на нет или да ги вадиш од банка.картица. Така да според тоа што го кажуваш ти треба Словенија да ја одбереш како земја или да си најдеш друг начин на исплата.Работам нешто на интернет и треба да ми стигнат пари,со тие пари сакам да купувам од Aliexpress,eBay итн.Знам оти парите неможам да ги извадам од Македонија па најдобра опција ми е да купувам од интернет.
А ако одберам Словенија ке можам ли тогаш да купувам и каде ке оди производот на која адреса?Да ама на македонски пејпал не можеш воопшто да примаш пари без ралика дали сакаш да купуваш на нет или да ги вадиш од банка.картица. Така да според тоа што го кажуваш ти треба Словенија да ја одбереш како земја или да си најдеш друг начин на исплата.
Да не те лажам немам купувано (имам само пари вадено) ама како и да е ти сите податоци ќе си ги ставиш твои како што треба - адреса, име, град само држава Словенија. А кога купуваш работи од било каде адресата си ја внесуваш повторно, сајтовите не ти ги користат податоците од пејпал.А ако одберам Словенија ке можам ли тогаш да купувам и каде ке оди производот на која адреса?
Ако може да се вадат парите уште подобро,од каде ги вадиш преку што?Мене ми рекоа ако имам некој во странство тој ке може да ги вади парите за мене,дали е така ке може незнам.Да не те лажам немам купувано (имам само пари вадено) ама како и да е ти сите податоци ќе си ги ставиш твои како што треба - адреса, име, град само држава Словенија. А кога купуваш работи од било каде адресата си ја внесуваш повторно, сајтовите не ти ги користат податоците од пејпал.