Paul van Dyk во Струга

• Креатор на темата Креатор на темата Овердрајв
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А женет е човеков да знам дали да го побарам за маж? Златен тој, бомбонче, срце, сува лепота!!! Само ако не успеам да се сликнам барем, само!!!:kotek:

Се гледаме на бичот и сите да врискате со мене и Влатче на Nothing but you ... шифра за да се препознаеме кој сме од Кајгана де ...:podsmev: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

:vozbud: кајгана дрес коуд јелоу + најгласно вриштење = гарант добитна(препозналива) комбинација

*пали media player и го бара Г.Г. Павле :je:

Не би било лошо да направиме една мини собиранка претходно онака да мавнеме една од нога за загревање во некој кафиќ (Адмирал на пр.).

Не би било лошо да направиме една мини собиранка претходно онака да мавнеме една од нога за загревање во некој кафиќ (Адмирал на пр.).
Гласам за идејава се збираме се прајме стативи...алкохол,коктели,енергетика и сите заедно накај Струга...ајде клабинг

Mnogu jako ce bide mora da se ide.......ja mislim deka ova ne treba da se propusti.:vozbud:

А женет е човеков да знам дали да го побарам за маж? Златен тој, бомбонче, срце, сува лепота!!! Само ако не успеам да се сликнам барем, само!!!:kotek:

Се гледаме на бичот и сите да врискате со мене и Влатче на Nothing but you ... шифра за да се препознаеме кој сме од Кајгана де ...:podsmev: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Zenet e choekot zena mu se vika Natasha Van Dyk

Jas uste se mislam - dali ke najdeme argumenti ostanue uste nekoj den ...

Toa za after party vidis i ne e losa idea ... samo ako jas treba da vozam ke mi treba i vrekata za spienje ... zaso posle toa zurkata na cicko Pavle tesk odeka ke bidam u sostojba da se izvozam do skopje ...

Aj ke vidime ... samo nemojte da iskoci samo novite traki da gi pusta - ke go gagam so prviot clen na kajgana sto ke mi padne vo desna raka :uvo:

Zenet e choekot zena mu se vika Natasha Van Dyk

Оу мај гад!!! Ништо ... во тој случај, само ќе го замолам да се слика со мене ... за да не му е криво еден ден де ...:podsmev:
Иначе Сусаро може предлогот ... дајте пишете пп па да се договориме за поточно место ... со нас ќе се сигурно и синдикалците кои се веќе Охрид ...:vozbud:

Nisto Divne, nemozes da mu se frlis u pregratki na coekot ...

Ako se dogovarate nesco blagovremeno da sum informisan ... :vozbud:

Истo и ти благовремено информирај не дали ќе доаѓаш :)

Sekako .... imam uste 7 dena da se oslucam ali nekako me vlece nataka rabotata :D :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: taman za toa vreme imam da sansa da povtoram diskografija na cicko Павле Вандајковски

Nego samo kako idea da napraime maici so imeto ali na Makedonski normalno u zuta boja ... ke go zbunime coekot

Sekako .... imam uste 7 dena da se oslucam ali nekako me vlece nataka rabotata :D :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: taman za toa vreme imam da sansa da povtoram diskografija na cicko Павле Вандајковски

Nego samo kako idea da napraime maici so imeto ali na Makedonski normalno u zuta boja ... ke go zbunime coekot

Нешо вакво може ?

jpg.gif

Attachments

• 111.jpg
    111.jpg
    40,1 KB · Прегледи: 56
Abe bef i na tiesto ama se mi se cini deka vamu ke e poubo sto pati pa zato ic da ne se mislite idajte ve cekam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom