Paul van Dyk во Струга

• Креатор на темата Креатор на темата Овердрајв
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Си поминав тоооп. :vozbud:jejeje:je:

Поздрав до сите клабери на форумов. :helou:

Simply the best!!! Mn zakon bilo...leeeeeeee jaka zurka :)..Sakam i jassss :)

Еве од мене уште 3 клипчиња од журката .... предходно имам ставено 5 па мислам дека доста беше :)

:smir:

da da, definitivno naj top zurka, pozdraf i od mene do site klaberi :) epten beshe top, najdobar del beshe na izgrej sonce, site se mrdnaa :vozbud::vozbud::vozbud:

Najgolemata borba e da ne se pomesti definicijata za zurka, poshto ako si gi pomestam standradite za zurkanje na nivo na ova shto beshe vo Izgrev...teshko deka ke se zurkam bilo koga pak. Ednostavno, zurka kako shto treba da izgleda sekoja... Plus i plaza.... Aaaaarghh

Конечно јас дома и конечно интернет и конечно да напишам и ја нешто за журката.

Влеговме негде 10 и пол или 11 саат на плажа Изгрев, и на врата ме застана мене НТШ а другариве ги пуштија, и одма претрес цел ранец џебови ово оно, и у ранецот ми најдоа фолии а во нив замотани ситни пари и ме прашуе тој типот “дечко шо ти е ова“ му викам “ситни пари, ако сакаш отвори ќе видиш“ и ме глеа така 2 секунди и ми вика ај терај слободен си.
Се прогуравме низ гужвата доле, на стејџот DJ Babura ја загреваше публиката, со неговата стандардна плеј листа Colosseum PlayList.
Едно време ми доаѓа еден тип и ми вика на уво “еј брачко абе да не имаш нешо знаеш да апнеме“ му викам „неам брачко чист сум ја“ и ми вика „а да не знаеш некој тука шо има“ „е незнам“ и кидна. По некое време дое цурата од „Каде вечер“ и ме фотна вака и ми остаи визитка кај да се најдам после.
И негде кај 1 саатот дојде господин Пол Ван Дајк на сцена и типот буквално одлепи со се цела публика до кај 4 и пол саатот. Атмосферата беше луда. После него Navigator отркши со прогресив транс, и друштвото со кое што бев таму почна да дига штрајк за идење дома неможеле више, и негде кај 5 и пол, морав да ја напуштам сцената :(. Прва журка на која што не сум останал до крај. Не останав да го слушнам и Bushava Azbuka после. Али нема везе битно журката беше топ за наши стандарди (да не спомнувам како било у Канада на 16-ти јули на Пол Ван Дајк :) ).

Тоа е све од мене, бај бај... :) :pijanici:

Нема што повеке да се коментира нај нај си е батето, невероватна журка е се гледа.

Абе не ме заебавај. Значи ние сме останале поише од тебе, негде саат време. :icon_lol:
Мацедониан останал подугачко на жур од Воткамиксс :pos:
Сеуште не можам да поверувам во овие редови што ги прочитаф!!!

Јес да несреќен сплет на околности кај Воткамикс, ама пак... коа ќе ми текна на колку журови Мацедониан штрајкувал за идење дома. ОООБОЖЕ

Мацедониан останал подугачко на жур од Воткамиксс :pos:
Сеуште не можам да поверувам во овие редови што ги прочитаф!!!

Јес да несреќен сплет на околности кај Воткамикс, ама пак... коа ќе ми текна на колку журови Мацедониан штрајкувал за идење дома. ОООБОЖЕ

Коки сеа ќе се фали низ цело Скопје дека останал подолго на журка од мене. Али не беше до мене. Убаво реков друштвото со кое шо бев, они штрајкуваа. Така да штрајкот не е поттикнат од мене, на журки никад не дигам штрајк. :)
А да не заборавиме на Коки на Градиште кога дигна голем бунт за идење дома за да не го кара баба му. :) :) :)

P.S. А се кладам дека Коки на Пол Ван Дајк цело време стоел. :pos:

На журчето беше топ, стварно екстра си поминав, друго незнам шо да кажам...

Дивајн ги чекам сликитееее..... не џабе ти дадовме дигиталка да фоткаш. :) :)

И забораив да кажам дека у 4 саат се брцнавме во енЅероно со Ortace и се препородивме. Единствени бевме у пм. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom