Paul van Dyk во Струга

• Креатор на темата Креатор на темата Овердрајв
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Журката беше ЗАКОН !!!!!

Тие што беа тамо знаат како беше а за останатите да доловите дел од атмосверата

:je::je::je::je::je::je::je::je::je::je:

Журката беше ЗАКОН !!!!!

Тие што беа тамо знаат како беше а за останатите да доловите дел од атмосверата

:je::je::je::je::je::je::je::je::je::je:

Ne e toa videoto zar ne gledas koga e uploadirano (25 juli)... Toa e vo UK, a napishano e struga za da ve zafrkne .. Jas ke gi uploadiram moite klipovi denes ili utre. :)

68298488pp5.jpg

65633767vh6.jpg

Bullshit.. Sven Vat i PvD ne se isti... pvd e kral...
Aj mlad i zelen si, ke ti prostam.

Znachi PVD iznapuhstal eden kup stari hitchinja, svoi i tugji, i cel nov album.
Noviot album go slushaf na rabota, mi pukna tikvata. Slusham Techno pola moj zhivot (znachi nekoi si decenija i kusur)... taka da znachi ne sum propushtil nishto posebno.

Tuku nekoj neka napishe raboti kako organizacija n shit.
Vopshto ne se somnevam deka 95% od rajata totalno odlepile. Dajte drugi detali.

p.s. prostete za latinicava.

Noviot album go slushaf na rabota, mi pukna tikvata. Slusham Techno pola moj zhivot (znachi nekoi si decenija i kusur)... taka da znachi ne sum propushtil nishto posebno.

За болдираното да ти кажам се сомневам зошто беше супер .... организацијата беше на одлично ниво ниво и јас би рекол дека не шизна 95% од публиката мене ми изгледаше дека е 99,9% ( само обезбедувањето и шанкерите беа мирни :) )

Со зборови можам до утре можам да дрдам како беше па најдобро погледни го ( п.с намали звук )

E Gego beeee... u vtori borbeni redovi, najubo za sledenje (za zal najlosho za snimanje).
Aj nema da idam veke kontra. Sepak jas pod dobar zhur podrazbiram neshto sosema porazlichno od ova.
So starosta pochnaf poveke da gi sakam malite intimni zabavi so mal krug na iskreni ljubiteli na (najchesto d&b ili trance) ubava elektronska ili metal muzika.

Колку жалам што не бев :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Ne se vadi na vozrast ili deka si bil na poveke zurki ili si slusnal poveke artisti. Te uveruvam deka znam sto zboruvam koga e muzikata (trance) vo prasanje.
Noviot album ne si go slusnal zosto ne e pusten vo prodazba seuste, go nema ni piraterija ni legalno. :) Ima samo 3 singla izdadeno do sega od albumot: White Lies, In Between i Far Away.
Super organizacija od strana na Avalon, samo cenite na pijalacite bea PREVISOKI. 50 den za edna casa voda?!?!...

pominav uste edna nezaboravna zurka :) fantazija beshe ....

Одлична, поодлична, најодлична журка! Пак да има утре, пак да знам дека ќе е така, пет пати поскапо ќе платам и ќе одам! Не се видов со многу што биле таму, затоа што не ни трепнав со очи откако почна Павле, а и бев веднаш до стејџот, па ... ах прекрасно беше!
Имам нешто слики, но не се баш најдобри, па може ќе ставам нешто утре, иако ќе е џабе ... милион најекстра слики и зборови нема да опишат ни еден вчерашен момент ... :umorno:
И така ...

Дајте бе салам слики да се види салам атмосфера

Ednostavno zurkata bese mojot najdolg orgazam,ako ovaa zurka ne vi bese dobra nezna koja...odlicen Dj koj ja castese publikata pola cas koj sto ne mu bse platen (respekt za potegot) odlicna komunikacija so publikata ednostavno...ZVER!

Дајте бе салам слики да се види салам атмосфера

Слики после ама мислам дека клипчево ќе ти помогне да доловиш атмосвера :)
имаш 2 клипчиња погоре ама тие се со лош квалитет

морав да ги конвертирам зошто беа огромни клипчињава и затоа некој бла бла пишува на youtube :P

Sea mi teknuva samo na ovie: Underworld - Born Sleepy, Seven nation army (rmx), Till the sky falls down - Berlin dash, Aly & Fila - Why, Filo & Peri - Anthem, od PvD: For an angel, Crush, Times of our lifes, Nothing but you i site od noviot album...

WOW...жалам што не отидов :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom