Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo posledno vreme mnogu cesto se upotrebuva ovoj poim, a sekoj si go tolkuva na svoj nacin...
Sto e spored vas PATRIOTIZAM???
:back:nemam sto da dodadamСпоред мене зборот ПАТРИОТИЗАМ значи да ја сакаш својата земја,својот народ.Да се трудиш со сите сили да ја одбраниш својата земја од непријател,кога е најпотребно.ПАТРИОТИЗМОТ односно љубовта кон својата земја да ја ставиш пред сите идеали и прво да мислиш за доброто на својата земја,а после за се друго
А и веќе напишав во една друга тема ПАТРИОТ ИЛИ СЕ РАЃАШ ИЛИ НЕ.
Според мене зборот ПАТРИОТИЗАМ значи да ја сакаш својата земја,својот народ.Да се трудиш со сите сили да ја одбраниш својата земја од непријател,кога е најпотребно.ПАТРИОТИЗМОТ односно љубовта кон својата земја да ја ставиш пред сите идеали и прво да мислиш за доброто на својата земја,а после за се друго
А и веќе напишав во една друга тема ПАТРИОТ ИЛИ СЕ РАЃАШ ИЛИ НЕ.
Ова второво е голема лага. Тоа што не постоел форумов пред 2-3 години и си немал кај да ги читаш патриотите не значи дека не постоеле. Јас напротив мислам дека таму 91 и 92 при осамостојувањето на Македонија највеќе се чувствуваше патриотизмиот и желбата за конечно формирање на држава на Македонците. Инаку и за тоа првото не си во право. Јас се сеќавам како мал уште 2 оделение кога ми беше понуден избор за поклон во продавница избрав карта на МакедонијаНе се согласувам во потполност дека ПАТРИОТ или СЕ РАЃАШ или не...
Како догаз на ова го наведувам наглиот пораст на ПАТРИОТИЗАМ во Македонија во последните 2 до 3 години...
Ова второво е голема лага. Тоа што не постоел форумов пред 2-3 години и си немал кај да ги читаш патриотите не значи дека не постоеле. Јас напротив мислам дека таму 91 и 92 при осамостојувањето на Македонија највеќе се чувствуваше патриотизмиот и желбата за конечно формирање на држава на Македонците. Инаку и за тоа првото не си во право. Јас се сеќавам како мал уште 2 оделение кога ми беше понуден избор за поклон во продавница избрав карта на Македонијапа сега види ти.
Forumov postoel pred tri godini, postoi cetiri. No, toa ne znaci deka nemalo i pred toa patrioti.Ова второво е голема лага. Тоа што не постоел форумов пред 2-3 години и си немал кај да ги читаш патриотите не значи дека не постоеле. Јас напротив мислам дека таму 91 и 92 при осамостојувањето на Македонија највеќе се чувствуваше патриотизмиот и желбата за конечно формирање на држава на Македонците. Инаку и за тоа првото не си во право. Јас се сеќавам како мал уште 2 оделение кога ми беше понуден избор за поклон во продавница избрав карта на Македонијапа сега види ти.