Партијата нe раздели.

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо се покажал типов зато го откачила ќе си најде некој од опозицијата да ја мава до коска :drk::drk::drk:

--- надополнето ---

Ја би искрено да олабават малку со европски закони глупости избори, и нека си се љубат луѓето зошто да не.

--- надополнето ---

Дали го прочитавте делот кај што пишува дека двајцата од мали нозе сакале да бидат политичари :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
не им дошол Цацко да ги натепа дури биле деца да видиш после дали ќе станеле политичари

tonycat2.JPG

Ја фатил како пишува на фејсбук и лајкнува статуси на некој од другата партија !

Ја фатил како пишува на фејсбук и лајкнува статуси на некој од другата партија !

Пепси како е Амбди Кока Кола? не можев да не ти се обратам. Зашо бе Пепси?

nit e jako, nit e mlado :toe:-ustvari kako za kogo
Родена на 17.11.1984 година во Велес

Јас :wub: Велешанки (вклучувајќи ја тука и Леандра :) ). Не знаев дека е помала од мене, мислев дека малку постара. Како и да е. Ми го нема другар ми Зоки да го прашам која партија е сеа поубава :)

Пепси како е Амбди Кока Кола? не можев да не ти се обратам. Зашо бе Пепси?

Оти не е кока кола за тоа е Пепси ако толку ти сметам незнам ни зошто ме читаш сварно нема смисла..... и плус на дневен ред не е мојот ник нејм туку разделбата на овие политичариве

nit e jako, nit e mlado :toe:-ustvari kako za kogo
Родена на 17.11.1984 година во Велес
http://www.sobranie.mk/default.asp?ItemID=2F860AF67F58C3428DE6EF07B5732AE2

ilija_hristina.jpg

ЕМ СОПАРТИЈЦИ, ЕМ ПРАТЕНИЦИ, ЕМ ЉУБОВНИЦИ
http://www.australianmacedonianweekly.com/edition/1105_22122009/022_politika_k.html

Она член,член,член од биографијата значи кеш,кеш,кеш..надвор од плата,собраниска плата.

На овие предигра им биле спотовите на партијата.

Ич не ме боли курот.

Тhat's right. I said it. I meant it. I'm here to represent it! Bi-a-tch!

Оваа е поубава од буквално секоја девојка на форумов...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom