- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.647
- Поени од реакции
- 14.046
Рано е бе чоек, премалце се гласови се оние од сликана.Па и да им ги додадат тие што ги бришат пак нема некоја разлика. Сите ми викаа за Левица ќе гласам, така да очекував многу повеќе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рано е бе чоек, премалце се гласови се оние од сликана.Па и да им ги додадат тие што ги бришат пак нема некоја разлика. Сите ми викаа за Левица ќе гласам, така да очекував многу повеќе.
Па засега имаат во кец, ама Карпош се брои пред Сарај. На крај може и без тој 1 да останат.Нема да влезат во Сообрание? Ниту еден пратеник нема да имаат?
Овие избори ги следам со најмала заинтересираност до сега. Едино нешто што ме држи буден е колку гласови има Мирјана Најчевска.

Тој ти е класичен штетник, и еден глас од вмро да скине успех постигнал. Ова целеше повисокоА не те интересира дали Петар Богојевски го гласале барем неговите дома ?
тие чекаат само да заврши броењето и за да можата да го изгласаат Зибери за премиер.Тука се рокаше со калаш, а има и огномет. Ми личи дека доаѓа од штабот на вмро од Кисела Вода.
Во секој случај ДУИ слави секаде хаха
Ќе крка некој отказ од ДИК изгледа.![]()
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Да си таму, многу е лесно од сликава да увидиш кој сликал...А не те интересира дали Петар Богојевски го гласале барем неговите дома ?
treba da tepa vmro, ima dobra izleznost.На вакво предавство да биде пата-пата, ти ебам менструалниот исцедок од народ.
Штета, огромна штета шо дпмне не понуди никаков квалитет. Барса побрзо ќе се реформира после Меси, отколку дпмне после скандалите.

А мислиш дека ова е во ДИК а не во некој партиски штаб? Со оглед дека ни го сменија името многу чудно ми е во државна институција да пишува Macedonia,наспроти името коешто го имаме сега ....Ќе крка некој отказ од ДИК изгледаДа си таму, многу е лесно од сликава да увидиш кој сликал...