Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+1искуства од нарачки на интернет ? и добар сајт
Интернет сајтови има бајаги,проблемот е испорака што немаат навака. Имаше една страна на ebay.co.uk, onlinebeautybuys, од таму имам 2 нарачано преклани.Тогаш имаа фри шипинг до овде ама македонски синдром,преку тој шо порачав,откако му стигнаа пријави дека нема нишо стигнато.Му вратија пари и шипингот од скоро цела европа го скратија на 5-6 земји. Може да се најде по ebay некој шо има испорака навака,знам од Австралија имаше еден,од Унгарија,од Израел..само треба да се побара. Јас од onlinebeautybuys, нарачувам,ама преку другарка од Шведска па ми ги носи она навака.искуства од нарачки на интернет ? и добар сајт
Лигле...![]()
Преубав е. Малце поскап од другите, али комплименти и од женски ( најаважно нели) и од машки.
Aqua di GioДајте предлог за некој летен парфем што трае долго на облека.
kaj mozam da go najdam?Aqua di Gio
До која цена?Дајте предлог за некој летен парфем што трае долго на облека.
Супер што пиша до 3000 какви модели и кај би можел да ги најдам кој какви карактеристики има ајдe да ми дадеш совет и конечно да земам некојДо која цена?
Јас сум од Богданци, па си купувам парфеми од фришоп, (меѓузоната на македонско-грчка граница), знам оти таму нема шанши да купам нешто фалц... Последно купив Invictus i Versace Eros, добри се и двата, ама Versace е ептен добар, за млад детеkaj mozam da go najdam?