Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
перископ ми е најјак до ск што сам га осетија, едн пут сам га имаја, јако ароматизира ееееј : )
ск моментално рокам стрејт тмно плаф
обожаам да поклонују парфеми
едноставно да најду праф парфем за праога човека
или дунде : )

Го нарачав BVLGARI MAN EXTREME ќе стигне во понеделник :) пробав тестер претходно, многу е добар!

Lugje vase iskustvo niz skopjevo , dali, ste nasle negde kopija parfem, maski da trae taka podolgo, ne mi se davaat pari za originali?

Lugje vase iskustvo niz skopjevo , dali, ste nasle negde kopija parfem, maski da trae taka podolgo, ne mi se davaat pari za originali?

Имаш во Ѓорче ако знаеш кај е тинексот горе во тоа ''Стоковната'' копии од добри парфеми и доста бев задоволен и имаш доста избор :)
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 20:39 ---
Ми дадоа поклон ваков парфем да не знаете одприлика ме интересира колку е да се купи,инаку оригинал си е :)

Attachments

• dolce & gabbana.jpg
    dolce & gabbana.jpg
    74,5 KB · Прегледи: 25
Boss, Black Jack, Антонио Бандерас... овие ги користам, а воедно и ги обожувам, многу убаво мирисаат :)

Cool_Water%20(1).jpg

Омилени што ги користам оваа година

Calvin Klein Euphoria - Men version
Gucci Guilty Intense
Lacoste essential
Diesel fuel for life

kolku pari e ? i dali dobro mirisa ...

Страшно мириса. Најмногу комплименти досега сум добил за него, а сум користел и многу други парфеми. Не знам инаку од Бугарија братучед ми го донесе.

нарачува ли некој преку интернет ?? зашто парфемите се упола цена на амерички пазар, и ако има таков да ми каже преку која страна нарачува што како :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom