Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
не не, него секогаш сум во потрага на нови убави парфеми. ретко, многу ретко наоѓам такви, али кога ќе најдам “свршувавм“. исто е и за женски парфем. за мене во мом има само еден убав женски парфем, кој за жал никако не можам да го најдам. па затоа сакам да најдам замена за него

Е сподели кој де. Може јас ќе си го најдам и ќе ми се допадне. :)

Е сподели кој де. Може јас ќе си го најдам и ќе ми се допадне. :)
хаххаха, да да ако си на блиски исток. raghba се вика, го има во две варијанти, во зависност кој го произведува. едниот (кој јас го барам) е како мозаик на кутијата, а другиот е ..... преовладува црвена боја.
П.С. деновиве само на ebay го има за цена од 25 долари, иако во дубаи е само 10. е сега, за до мкд е проблем со нараки од нет, така да не ми се рескира да го нарачувам од ebay, а ако ме прашаш “чив е“, ....... појма немам, ни можам по нетов да најдам ........ али ако си го најдеш,, со среќа да си го користиш(y)

хаххаха, да да ако си на блиски исток. raghba се вика, го има во две варијанти, во зависност кој го произведува. едниот (кој јас го барам) е како мозаик на кутијата, а другиот е ..... преовладува црвена боја.
П.С. деновиве само на ebay го има за цена од 25 долари, иако во дубаи е само 10. е сега, за до мкд е проблем со нараки од нет, така да не ми се рескира да го нарачувам од ebay, а ако ме прашаш “чив е“, ....... појма немам, ни можам по нетов да најдам ........ али ако си го најдеш,, со среќа да си го користиш(y)

Пфф... Решен проблем. Имам другари во близина на Дубаи. Уште да знам како мириса. :icon_lol:

Според ова знам дека ќе ми се допадне Плежерс. :icon_mrgr:

Инаку си го најдов Мошус меџик лав и тоа баш масло, како на сликава. Мислам дека ќе го користам сто години (бавно се троши). А да видиш па момакот како ми реагира на парфемов... :свиркам:
Кога ќе ти изреагира момакот на парфемот, помисли на злите корпорации кои потепале стотици елени за ти да мирисаш убаво и секси. Плус и данок си платила на парфемот. Вака ли ќе го рушиме системот?!

Кога ќе ти изреагира момакот на парфемот, помисли на злите корпорации кои потепале стотици елени за ти да мирисаш убаво и секси. Плус и данок си платила на парфемот. Вака ли ќе го рушиме системот?!

Змејко, не серињај!

Змејко, не серињај!
Само напред, остави ги корпорациите и државата да те пљачкаат додека ти фрлиле едно парфемче да се осеќаш поубаво. До кога вака? Како ќе дигаме свест да се оттргнеме од овој гнасен капитализам? Смрт на конзумерските идиоти!

Само напред, остави ги корпорациите и државата да те пљачкаат додека ти фрлиле едно парфемче да се осеќаш поубаво. До кога вака? Како ќе дигаме свест да се оттргнеме од овој гнасен капитализам? Смрт на конзумерските идиоти!

Змејко, го баталив анархизмот. Станувам капиталист. Веќе се договоривме да те купам... Ќе ми бидеш кучка!

А јас пак користам од тие со талибанска мокрача за 100 ден. што се.Во исти кош сме?

Змејко, го баталив анархизмот. Станувам капиталист. Веќе се договоривме да те купам... Ќе ми бидеш кучка!
Подалеку од мене, о капиталистичка сотоно!

Ако си фан на селски клуб што мести утакмици, ти си уште бетер.
Ај сеа во недостаток на факти ми чепкаш здола.

Туку од овај ако има некоја копија да ми јави преку ПП кај може да се набави.За оргинал не дека немам пари туку неќам елени да гинат за мене.:D
Issey%20Miyake%20(M)%20Edt%20125ml.jpg

Секој парфем различно мириса на различно тело треба да си го пронајдете идеалниот за себе, јас сум презадоволен од :
- Bvlgari Aqua Marine
- Armani Code
- Davidoff Cool Water
- CH Каролина Херера (212 Men не сум го користел но ми се допага)
- Burberry Brit ili London (лондон сум го користел но и другиот ми се допага)
- Givenchy Blue Lable пробан (Play белиот ми се допага)
- Soul by hugo boss

тоа е се што сум користел или ми се допага а мозам да се сетам во моментов.
можам да ви препорачам http://www.perfumeemporium.com/ испобано е, квалитетот им е беспрекорен, а за испорака ке почекате 3-4 недели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom