Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Број еден.
![]()
нарачува ли некој преку интернет ?? зашто парфемите се упола цена на амерички пазар, и ако има таков да ми каже преку која страна нарачува што како![]()
boss soul
Burberry london
l'occitane vetyver
овие 3 може да се најдат тука, а кога би можел никогаш не би го сменил овој (арапски е)
хахахххахаха, е друже мој, го НЕМАДруже која е цена за арапскиот парфем и дали го има кај нас во МКД
АААААААААААААААА!Поубав од овој?
![]()
АААААААААААААААА!
Леле колку го сакав овој парфем! Цело маало мкирисаше од мене, ми доаѓаше да го пијам!
Анфем, да не си ти јас од некоја друга димензија?!
Инаку плежерс е најубав!
Пробај го и дознај!
АААААААААААААААААААА! Мошус!!!!!
ај едно прашање. чив е? не гледам дали е на овој или оној производителСпоред ова знам дека ќе ми се допадне Плежерс.
Инаку си го најдов Мошус меџик лав и тоа баш масло, како на сликава. Мислам дека ќе го користам сто години (бавно се троши). А да видиш па момакот како ми реагира на парфемов...![]()
ај едно прашање. чив е? не гледам дали е на овој или оној производител
и наравно, ....... дали го има во мк да се њушне?
П.С. не ме тролајзатоа што е женски парфем, нормално дека не е за мене
не не, него секогаш сум во потрага на нови убави парфеми. ретко, многу ретко наоѓам такви, али кога ќе најдам “свршувавм“. исто е и за женски парфем. за мене во мом има само еден убав женски парфем, кој за жал никако не можам да го најдам. па затоа сакам да најдам замена за негоNerval. Го има во Мк, ама мислам дека потешко се наоѓа. Пробај.
Морав да гуглам и да видам бедови! :/
Знам дека не е за тебе... Него, ти да не се улета затоа што реков дека машкиот ми реагира на парфемот?Не е со феромони ако мислиш. Успат, пред некој ден начекав таков во продавница, ставив и се каев. Мирисаше на мешавина од гениталии. Дури и откако се истуширав, уште го чувствував мирисот на мене.
![]()