Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
4e0d76be8cb4a_dolce-gabbana-the-one-gentleman-2-male-extravaganza.jpg

нарачува ли некој преку интернет ?? зашто парфемите се упола цена на амерички пазар, и ако има таков да ми каже преку која страна нарачува што како :)

истото ме интересира и мене :)

Zemav str8 cera na akcija 380 den 2 pakovanja i poima nema togas za togas posle toa nikako ne mirisa od sega smao Crniot ke go koristam drugite vrska nemaat dzabe si lupnav pari :/

boss soul
Burberry london
l'occitane vetyver
овие 3 може да се најдат тука, а кога би можел никогаш не би го сменил овој (арапски е)

boss soul
Burberry london
l'occitane vetyver
овие 3 може да се најдат тука, а кога би можел никогаш не би го сменил овој (арапски е)

Друже која е цена за арапскиот парфем и дали го има кај нас во МКД

Друже која е цена за арапскиот парфем и дали го има кај нас во МКД
хахахххахаха, е друже мој, го НЕМА:(:place: и јас мака мачам да го најдам, али никако некој да иде за дубаи. иако ако прошеташ по нетов, ќе најдеш некои полски или чешки сајтови кои го нудат, али сам оза нивно тржиште. така да, ........ го потрошив и сега чекам подобри времиња
П.С. ако случајно ти или било кој друг најде начин да го набави или тркне до дубаи .......... сподели!!!

7017_410x410.jpg

Ова е најубавиот женски парфем на светот! :cuc:

Поубав од овој? :)

magic_love.jpg
АААААААААААААААА!
Леле колку го сакав овој парфем! Цело маало мкирисаше од мене, ми доаѓаше да го пијам!

Анфем, да не си ти јас од некоја друга димензија?!
Инаку плежерс е најубав!:love:
Пробај го и дознај!

АААААААААААААААААААА! Мошус!!!!!

АААААААААААААААА!
Леле колку го сакав овој парфем! Цело маало мкирисаше од мене, ми доаѓаше да го пијам!

Анфем, да не си ти јас од некоја друга димензија?!
Инаку плежерс е најубав!:love:
Пробај го и дознај!

АААААААААААААААААААА! Мошус!!!!!

Според ова знам дека ќе ми се допадне Плежерс. :icon_mrgr:

Инаку си го најдов Мошус меџик лав и тоа баш масло, како на сликава. Мислам дека ќе го користам сто години (бавно се троши). А да видиш па момакот како ми реагира на парфемов... :свиркам:

Според ова знам дека ќе ми се допадне Плежерс. :icon_mrgr:

Инаку си го најдов Мошус меџик лав и тоа баш масло, како на сликава. Мислам дека ќе го користам сто години (бавно се троши). А да видиш па момакот како ми реагира на парфемов... :свиркам:
ај едно прашање. чив е? не гледам дали е на овој или оној производител:confused:
и наравно, ....... дали го има во мк да се њушне?
П.С. не ме тролај :pos: затоа што е женски парфем, нормално дека не е за мене

MarcJacobsLola.jpg

Моментно овој ми е омилен, а прв парфем на кој ми текнува секогаш кога мислам на омилени, е Amor Amor на Cacharel.

ај едно прашање. чив е? не гледам дали е на овој или оној производител:confused:
и наравно, ....... дали го има во мк да се њушне?
П.С. не ме тролај :pos: затоа што е женски парфем, нормално дека не е за мене

Nerval. Го има во Мк, ама мислам дека потешко се наоѓа. Пробај.
Морав да гуглам и да видам бедови! :/

Знам дека не е за тебе... Него, ти да не се улета затоа што реков дека машкиот ми реагира на парфемот? :icon_lol: Не е со феромони ако мислиш. Успат, пред некој ден начекав таков во продавница, ставив и се каев. Мирисаше на мешавина од гениталии. Дури и откако се истуширав, уште го чувствував мирисот на мене. :pos:

Nerval. Го има во Мк, ама мислам дека потешко се наоѓа. Пробај.
Морав да гуглам и да видам бедови! :/

Знам дека не е за тебе... Него, ти да не се улета затоа што реков дека машкиот ми реагира на парфемот? :icon_lol: Не е со феромони ако мислиш. Успат, пред некој ден начекав таков во продавница, ставив и се каев. Мирисаше на мешавина од гениталии. Дури и откако се истуширав, уште го чувствував мирисот на мене. :pos:
не не, него секогаш сум во потрага на нови убави парфеми. ретко, многу ретко наоѓам такви, али кога ќе најдам “свршувавм“. исто е и за женски парфем. за мене во мом има само еден убав женски парфем, кој за жал никако не можам да го најдам. па затоа сакам да најдам замена за него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom