Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Бон бон се вика парфемчето кое ми е омиленко. Го има во разни бои моментално ми е плавко .

ADIDAS%20W%20FLORAL%20DREAM_fem.jpg
Adidas Floral Dream...:nesvest:прекрасен е.Единствен што можам да го поднесам повеќе од две недели.

ricci_ricci_banner.jpg

Прекрасен е!
И купен за само 25 евра.
Шо да праиш коа на фри шоп му беше згрешена шифрата, да приметев порано уше ќе си земев :)

ricci_ricci_banner.jpg

Прекрасен е!
И купен за само 25 евра.
Шо да праиш коа на фри шоп му беше згрешена шифрата, да приметев порано уше ќе си земев :)

Ојјј блазе тебе, сакам и јасссс :vozbud:. Мои омилени се Givenchy Very irresistible sensual, D&G Light blue, Nina Ricci Nina и Lancome Miracle So Magic, за жал сите ги потрошив и мора да се подновам.

nd.2323.jpg

Seduction-in-Black.jpg

Порано се задржував стрикно на еден парфем само... Сега за преку ден повеќе си го практикувам S8 а за навечер Antonio Banderas - Seduction in black иако Blue seduction ми е многу поубав:)

Најубав ми е Britney Spears- fantasy.
И B.U. парфемите не се лоши.

Јас моментално користам Gucci,а иначе користам D&G.Најдобар е,но и Gucci ме изненадува :D

joop-nightflight-after-shave-by-joop-2-5-oz-after-shave-men.jpg :) Joop Nightflight . Многу е добар, нееее најдобар е :D . Го барав секаде низ Скопјево не можев да го најдам. :(( Ќе може некој да ми каже ако знае каде го има да го купам :D ? :)

ми се допаѓа парфемот од VERSUS таков што користев порано и не можам да најдам никаде иако е старо но барем има ли некое сличен мирис од VERSUS ??? има ли некој што знае?
VERSUS_M.JPG

или ваков

AQS_S140_263S.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom