Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најчесто Тестер...сакам да правам колекции од парфеми...покрај Живанши,Роко-Бароко,Лајт Блу си додадов и Парис Хилтон и Викторија Сикрет...а наскоро планирам и Наоми Кембл...![]()
Значи кога се купува што да се земе, оригинално паковање или тестерот доколку е можно и го има?
Значи сум слушал муабет дека тестерите биле поконцентрирани, со што и подобри секако? Вистина или? :smir:
Навистина е тоа парфем?Не сум чула за тој:?Машки или женски??Или онака се зезаш..??Би било добро во твојата колекција да го додадеш Филипо Инзаги.:helou:
Навистина е тоа парфем?Не сум чула за тој:?Машки или женски??Или онака се зезаш..??![]()
Копии има, знам зашто пријател мој од терминал од албанија ги носеше за скопје цело комбе со кинески оригинали т.е. неоригинали...
Другар мој кој користи оригинали долго време, вика од фришоп бил нешто како фалш, за разлика од оригиналот кој го имал купено од Парфимерија конкретно Изимјаки парфем..има разлика во шишето т.е нијансите на боите, а и вика пократко време го држел мирисот т.е. послаб!!!
И од кај купуваш ти тестери?Најчесто Тестер...сакам да правам колекции од парфеми...покрај Живанши,Роко-Бароко,Лајт Блу си додадов и Парис Хилтон и Викторија Сикрет...а наскоро планирам и Наоми Кембл...![]()
Чекај малку, јас мислам тестери(мислите на оние мали шишенца,отидеш во парфимерија и ти стават колку ти е потребно...??Кај нас има така..токму тоа и мислевИ од кај купуваш ти тестери?
Абе луѓе тестери колку што знам не се продаваат.
Да не мешате вие поими тестер со копиии на парфемите?
Чекај малку, јас мислам тестери(мислите на оние мали шишенца,отидеш во парфимерија и ти стават колку ти е потребно...??Кај нас има така..токму тоа и мислев![]()
A што има тоа врска со темава за споредба на тестери и оригинални парфеми?Го нарачав од Авон зелениот женски парфем на Лакроа Апсент ... (за мајка ми за 8 март - ама нели и јас ке се шприцкам) ефтина беше понудата а и ме интригира спотчето, па ќе ви кажам за импресиите
Тестер е мало шишенце од оригинален парфем. Колку за промоции, тестирања низ парфимериите и сл.
Teстери колку што знам не се за во продажба. Освен ако твој човек кој е поврзан со парфимерии не ти даде некое скришно.