Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу зависи од какви ноти преферираш, ама еве една кратка препорака (сите набројани се врв и долготрајни):@Ryan Giggs, мајсторе на арапските парфеми, може ли да препорачаш нешто за зимава? Afnan 9pm мислам да го земам, ама ајде можда ќе ме предомислиш. Трајноста ми е многу битна и да можам на работа да го носам, на затворено, и да не ги угушам колегите.
fragrance.mk

За таа цена можеби не ама кога разликата e 15-20k вреди поготово за клонови кои се 95% итентични а подолготрајни и со подобра проекција. Сигурно нема да те вратат ако не покажеш фискална дали си купил angel's share by kilian или lattafa khamra. На крајот сепак е лична одлука од секој поединец посебно, а тврдам дека многу повеќе вложуваат арапите во парфемите од ниче или дизајнерските парфеи, од шишиња до масла итн.Aj sega malce seriozen muabet, si gi postovam arapite i gi koristam, ama vredi 4000 denari za kopija na dizajnerski sto vredi 6000?
Интересно,има некој што ги носи кај нас за нарачка?![]()
Ultimate Clone fragrance spreadsheet
docs.google.com
Листа од над 200 арабски парфеми и нивните оригинали.
Не вреди дефинитивноAj sega malce seriozen muabet, si gi postovam arapite i gi koristam, ama vredi 4000 denari za kopija na dizajnerski sto vredi 6000?
Rasasi Hawas Black e hardcore летен парфем, и премногу сличен со CDNIM кој веќе го имаш во колекција. Инаку добра колекцијаСе подновив со овие три:
Прегледај го приврзокот 458164
При што мојата скромна колекција изгледа вака:
Прегледај го приврзокот 458165

Вреди овој за парите? Безбеден за купување на слепо? Одговара на тоа што го барам?Здраво на сите, немам некоја конкретна колекција, Eros Energy го имам добиено на поклон и Khamrah Qahwa си ја купив пред некоја недела.
Моментално сум во потрага по нешто посвежо и секојдневно (за школо…) за периодов што следи, па препорачајте нешто со попристапна цена.
Некои инфо: имам скоро 18 години и парфеми кои ми се допаѓаат и ми се во “wish-list” се следниве: Versace Eros EDT, Dylan Blue, Davidoff Cool Water, Armaf CDNI EDP, odyssey Mandarin sky, Odyssey Mega, Afnan Supremacy Collectors Edition, 9PM, Lattafa the kingdom.