Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Парфеми ми се пасија... Моментално ги користам Calvin Klein One, Man 212 Carolina Herrera, Bulgari Notte, и Calvin Klein Escape. Ги имам користено и се одлични - Allure Sport Chanel, Ultraviolet Paco Rabanne PI Givenchy, Aqua di Gio i Emporio oд Armani, Polo Sport Black... Стварно има милон добри за различни пригоди :) Да не може човек да избере...

Dolce & Gabbana..го користам со години,и супер ми е!

:helou:

sego kupiv eden nov EL MAR

знам дека се сите од Бритни ,ама дефинитивно се најубавите парфеми што сум ги имала :
Првиот -- Curious
04985829706.jpg

Вториот -- Fantasy (едиција Midnight особено!) ..Мирисот трае тоооолку долго...
5474760w

и третиот и последен -- Believe
believe_incarton.jpg

се давам во чудава ... :pipi:

Od maskite parfemi simnuvam kapa na- 1 Million i postriot Black XS Na Pacco Rabanne
Isto taka Na MARC JACOBS i BURBERRY

тоа мирсот шо е за у вц го користам и јас шо знам некако мн ми се свиѓа тој па коа иска4ам од дома со него се прскам едно два ипол саати :toe::smir:

да не знае некој колку е машкиот Givenchy?

да не знае некој колку е машкиот Givenchy?
кој ти треба? јас сега го земав тој новиот Пи нео. Мислам беше околу 2800 денари 50мл. Многу ми се свига.
Други парфеми што ми се свигале:
Armani Code
Dior Higher Energy

едит: мене некако овој Пи неото на Givenchy слабо ми мириса некако слабо го осеќам

Стрејт Ориџинал и Плавиот ке да беше оксиџен нешо така.. таман се.. не многу скапи држат доволно и закон мирисаат...

Пред некој ден си купив нов а се вљубив во еден машки.... леле еуфоријата е многу убав а Милиончето е прекрасно и и двата траат бескрајноооооооооо

Euforia - Calvin Kline
5vt00n.jpg

1Мillion Paco Rabanne
21psae.jpg

иако неам дечко, овој ќе го купам и ко ќе си фанам ќе му го подарам, вљубена сум во парфеммммоввввввввв ... :)

1 Milion е идеален машки парфем, преубаво мириса, не е тежок, совршен е.Дефинитивно мој омилен парфем.:vozbud:

Пред некој ден си купив нов а се вљубив во еден машки.... леле еуфоријата е многу убав а Милиончето е прекрасно и и двата траат бескрајноооооооооо

Euforia - Calvin Kline
5vt00n.jpg

1Мillion Paco Rabanne
21psae.jpg

иако неам дечко, овој ќе го купам и ко ќе си фанам ќе му го подарам, вљубена сум во парфеммммоввввввввв ... :)

Па штом е Calvin Klein нормално дека нема промаш. Дефинитивно најубави парфеми што постојат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom