Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Потполно истиот :

A005_L.jpg

Зимава е No. 1.

Последно нешто што сум купил е Ultraviolet на Пако Ракабоне (Paco Rabanne), нешто најдобро до сега што сум набацил на мене, преубав парфем, мирис, укус итн.. :icon_lol:

Последно нешто што сум купил е Ultraviolet на Пако Ракабоне (Paco Rabanne), нешто најдобро до сега што сум набацил на мене, преубав парфем, мирис, укус итн.. :icon_lol:
Хихи јас го користев тој едно време- и тоа машкиот, бидејки е поубав од женскиот:pipi:
Моменатлно сум на Салвадор Дали -Далиманиа:baeh::pipi:

Моментално го користам

2158_b3885b7195fbda572c7e1c9d24591a4d_main.jpg

А понекогаш и

P10857335.jpg

Моментално го користам

2158_b3885b7195fbda572c7e1c9d24591a4d_main.jpg

А понекогаш и

P10857335.jpg

:pos2:

а овој вториов, го користиш у недостаток на сексипил или као помошно средство за прилегнуење со додадок на хормони а, лисицо:helou:

Еве некои нови парфеми кои се промовираа оваа година :smir:

Синојка во Чикако Џесика Сипмсон го промовираше својот нов парфем "Fancy"
jessica-simpson-scent-launch.jpg

jessica-simpson-macys-1268-5.preview.jpg

Eва Мендез го промовираше новиот парфем на Calvin Klein "Secret Obsession"
Secret-Obsession-Klein.jpg

Адријана Лима го промовираше парфемот "Dream Angels Wish"
adriana-lima-scent-10218-5.preview.jpg

adriana-lima-scent-10218-10.preview.jpg

Кристина Агилера го промовираше својот нов парфем “Inspire”
christina-aguilera-fragrance-launch.jpg

Парис Хилтон го промовираше парфемот "Fairy Dust"
spl63894_037.preview.jpg

Џенифер Лопез го промовираше својот нов парфем “Deseo for Men”
jennifer-lopez-fragrance-9298-13.preview.jpg

Deseo-for-Men.0.0.0x0.290x395.jpeg

Промовиран беше и машкиот и женскиот парфем на Ашер "Usher"
usher+fragrance.jpg

Кели Брук го промовираше својот парфем "Vivacious"
spl62509_002.preview.jpg

Хилари Даф го издаде својот парфем "With Love"
WithLove_ad-thumb.jpg

Добро ретардиран сум, ама најозбилно прашвам. Шо е разликата меѓу парфем и тоалетна вода?
Дезодоранс знам шо е и лосион за после бричење, ама тоалетна вода :toe:.

Можеше и сам да си одговориш ако го прочиташе првиот пост :smir:

:pos2:

а овој вториов, го користиш у недостаток на сексипил или као помошно средство за прилегнуење со додадок на хормони а, лисицо:helou:

:pos2::pos2::pos2::pos2:

ме фати .) го користам као помошно средство за прилегнуење со додадок на хормони ПРИЗНАВАМ. Али не сум јас крива таква арома има парфемот .)

:pos2::pos2::pos2::pos2:

ме фати .) го користам као помошно средство за прилегнуење со додадок на хормони ПРИЗНАВАМ. Али не сум јас крива таква арома има парфемот .)

ццццццццц:nenene::pos2::pos2::pos2:

Parfemi imas od mnou mesta.Uvoznici ima eden kup.Zavisi za sto ti treba-koncetrat,etericni masla ili firmi koi prodavaat gotovi parfemi

Не сум пишала до сега?? :o
Dalissime (Salvador Dali)
Единствен од ваков тип парфеми што прекрасно ми лежи. Обично сакам полесни, посвежи мириси, но овој ми е врв, сега за сега.
За на школо го користам Make me Smile од Avon

Многу ми се допаѓа Black XS од Pacco Rabanne, ама штета што го користи секој десетти, а сметам дека битно е да бидеш единствен. Затоа сакам да користам по специфични, како на пример Versace - Blue Jeans, Diabolo Bleu, Pefrect No. 32. А од оние покласичните Joop, Antonio Banderas mediteraneo, Hugo darkness, STR Original & Marine. A сега му фрилв око на Calvin Klein Obsession Night. Генерално ги сакам оние кои се тешки парфеми, со слатка нота, можеби и делумно оние кои делуваат ориентално. Сакам во мирисот да пронајдам темнина и мистика, или со други зборови ги фаворизирам т.н. зимски парфеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom