Добро ретардиран сум, ама најозбилно прашвам. Шо е разликата меѓу парфем и тоалетна вода?Моментално овој го користам,многу ми е убав а сега си порачав и иста тоалетна вода (ова е парфемот)
Парфемот е најконцентриран од сите нив, најјак е, најпоќе мириса, тој е основниот "scent" шо се осмислува за после да напрат поблага варијанта од него, како шо е тоалетната вода.Добро ретардиран сум, ама најозбилно прашвам. Шо е разликата меѓу парфем и тоалетна вода?
Фала на стручен совет, многу ми се најде во живото.Парфемот е најконцентриран од сите нив, најјак е, најпоќе мириса, тој е основниот "scent" шо се осмислува за после да напрат поблага варијанта од него, како шо е тоалетната вода.
Значи сакаш да смрдиш да креваш 5 дена на парфем, или сакаш да се прсниш и да остани на тебе еден ден.
Intimately - Beckham...МММммм...Најубав е ...:back:
И јас овој си го порачав, поточно поклон ми го дадоа бидејќи мајка ми купи една крема. Многу убаво мириса, и трае подолго, блузата уште ми мириса од парфемов.
Моментално овој го користам,многу ми е убав а сега си порачав и иста тоалетна вода (ова е парфемот)
денес земав