P-51 кокпит, поглед 360 степени

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Го имам видено и порано, стварно добро искуство е. Посебно со добра музика. :vozbud:

Прекрасна идеја,ете што мислам.Подобро од која било слика,те носи директно во кокпитот кадешто можеш да ја почуствуваш возбудата.Замисли како е било да си внатре кога оклу тебе пролетуваат јапонски Зеро-и или германски Месершмити?А поде тебе висина од 2-3.000 метри!
Дали се наоѓа вакво нешто и за автомобилите? Поздрав

Прекрасна идеја,ете што мислам.Подобро од која било слика,те носи директно во кокпитот кадешто можеш да ја почуствуваш возбудата.Замисли како е било да си внатре кога оклу тебе пролетуваат јапонски Зеро-и или германски Месершмити?А поде тебе висина од 2-3.000 метри!
Дали се наоѓа вакво нешто и за автомобилите? Поздрав

волксваген имаа порано сега незнам дали има, на нивната страна

Уф порано како рушев вакви Мустанзи на Combat Flight Simulator :)

Поо овој е графиран 400 !!

Може ли некој да ми каже, каде можам да ја видaм рачката за катапултација?:)

--- надополнето ---

Дали е тоа малечкото црвенко копченце на кое пишува ПУЛ?:)

Може ли некој да ми каже, каде можам да ја видaм рачката за катапултација?:)

--- надополнето ---

Дали е тоа малечкото црвенко копченце на кое пишува ПУЛ?:)

Нема катапулт. На стар начин се скокало. Во втора светска немало авиони со катапулт. Или само Шведите имале али они биле неутрални.

Во секој случај прекрасен авион, како кадилак на небото. Во Ил2 Штурмовик играта сакам да го летам.

Нема катапулт. На стар начин се скокало. Во втора светска немало авиони со катапулт. Или само Шведите имале али они биле неутрални.

Во секој случај прекрасен авион, како кадилак на небото. Во Ил2 Штурмовик играта сакам да го летам.

Имало еден пред СААБ Ј-21,или тука некаде...

DO-335-1.jpg

Do335.gif

FS-2004-Dornier-335.jpg

Дорние 335.

Имале среќа некои...

Аха, не сум знаел. Фала за инфото.

Последната слика од Ил2 е? Дорнието е супер ловец, али стриктно бум енд зум, никако да се вртиш. Ептен факмански изгледа, али касно го направиле.

Лажга за очи... како порнич :) едно е да се гледа вака а друго е да се седне во овој кокпит и по можност да се осети само работата на моторот од внатре, ако ништо друго :)

Лажга за очи... како порнич :) едно е да се гледа вака а друго е да се седне во овој кокпит и по можност да се осети само работата на моторот од внатре, ако ништо друго :)

хе хе...лжга било. Мене ми е супер, ептен ми се свиѓа!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom